• Bästa hörnan på Triangeln
  • Entré
  • Bra butiksyta
  • Ljusa öppna ytor
  • Säkerhetsvalv
  • Öppna kontorsytor
  • Konferensrum
  • Entré idag med Bankomater
  • Kök
  • Wc
Malmö
Butik
Adress
Södra Förstadsgatan 44
Pris
7 000 000 kr
Avgift
29 209 kr/mån
Lokalarea
590 Kvm

För mer information kontakta

Mikael Ekman Mikael Ekman Reg. Fastighetsmäklare mikael.ekman@bjurfors.se
040-608 38 82
073-920 66 63

Kontakta mäklaren för visning

Bästa skyltläge på Triangeln

Stor ljus Brf lokal med låg avgift. Mycket bra exponering.

Planlösning

Vi kan nu erbjuda en stor ljus Brf lokal om ca 590 kvm med bästa skyltläge på Triangeln.

SEB har ägt lokalen sedan fasigheten byggdes 1991. 

Stora skyltfönster längs hela hörnan av Södra Förstadsgatan och Föreningsgatan. Lokalen har stora öppna ytor och ett par mötes och konferensrum. Planlösningen kan enkelt anpassas efter olika verksamheter. Säkerhetsklassat bankvalv och bra personalutrymmen med kök och tre wc.

Lokalen har också tillgång till lastbrygga för varumottagning på baksidan av lokalen.

Lokalen är inte delbar och köparen måste godkännas av styrelsen i Bostadsrättsföreningen.

 

 

Omgivning/Natur

Som närmsta grannar finns affärer, Systembolaget och restauranger. Triangelns köpcenter tvärs över gatan och början på Gågatan. Citytunneln och bra bussförbindelser.

Kommunikationer

Busshållsplatser utanför lokalen och lätt att parkera i garaget under Triangeln och tågstation inom kort promenadavstånd.

Instruktioner om försäljningen

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av bostadsrätter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende bostadsrättens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på brf lokalen.

Försäljningen kommer att genomföras som en bostadsrättsaffär. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av köpeskillingen erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Bostadsrättslokalen överlåts i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en besiktning av bostadsrätten.

Bostadsrättsföreningen måste godkänna köparen och dennes verksamhet.