• Husargården
  • Damm
  • Infart
  • Entré boningshuset
  • Matrum
  • Kök i boningshuset
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum boningshuset
  • Sovrum boniongshuset
  • Badrum boningshuset
Sjöbo
Bostadsfastighet
Adress
Hörbyvägen 301-15
Pris
9 500 000 kr
Tomtarea
19 460 Kvm

För mer information kontakta

Mikael Ekman Mikael Ekman Reg. Fastighetsmäklare mikael.ekman@bjurfors.se
040-608 38 82
073-920 66 63

Kontakta mäklaren för visning

Bed & Breakfast

Ett av Skånes absolut finaste B&B med ett underbart läge och en fantastisk miljö! Välkommen till Husargården!

Fastighetsbeskrivning

Välkommen till ett riktigt genuint Bed & Breakfast beläget i Sjöbo – Skåne. Husargården har gamla anor och genuin charm. Här finner du underbara omgivningar och högklassiga faciliteter. Allt är mycket fint renoverat med hög kvalitet och bra material.

En helt unik fastighet som måste upplevas!

Fastigheten utgörs av en vilkelbyggd Skånelänga inrymmande bostad och rum för uthyrning.

"Stallet" består av 4 rum med separata helkaklade badrum och gemensamt kök och vardagsrum

"Puben byggd 2012 och är ca 138kvm med fullutrustat restaurangkök, bar och plats för ca 100 gäster samt gästwc.

Gemensamt uterum mycket vackert beläget och ett stort trädäck.

Två stugor byggda 2013 med 3 rum och kök fullt utrustade med plats för 6-8 personer.

 

Planlösning

Bostadsdelen totalrenoverades 2007-2008 samt 2016. Här finns ett stort kök, vardagsrum, sällskapsrum, 4 sovrum ett lantligt badrum.

Vinkeln inrymmer 5 rum med med kök, wc och gemensamt Tv-rum. Alla unikt och smakfullt inredda.

Denna byggnad har ca 340 kvm boyta.

"Stallet" är ca 120 kvm och byggdes om 2009 samt renoverades 2017. Detta innehåller 4 rum med egna helkaklade badrum och allt i mycket bra material. Här finns också ett gemensamt vardagsrum med kök.

Intill detta ett fantastiskt utreum med plats för stora fester.

Två stugor byggda 2013-2014 om ca 36 kvm styck innehåller 2 sovrum, stort allrum och kök samt badrum.

 

 

Omgivning/Natur

Ett fantastiskt läge med böljande landskap och öppna vidder.

Sjöbo kommun erbjuder ett omväxlande naturlandskap med artrika betesmarker, strövvänliga bok- och ekskogar, ett omfattande djurliv, sjöar och vattendrag att bada och fiska i. Det är vår livsmiljö i Sjöbo kommun och något vi ofta tar för givet. Samtidigt är det dessa värden som gör kommunen attraktiv. Att stärka och säkra dessa värden för framtiden ingår i kommunens miljöarbete.

Kommunikationer

Sjöbo kommuns läge mitt i Skåne med riksvägarna 11 och 13 som korsar kommunen ger goda förutsättningar för bra kommunikationer. Med bil når du Malmö/Lund, Sturups flygplats och Ystad på ca en halvtimme. Köpenhamn når du med bil på ca 1 tim. Sjöbo har har genom sitt läge även nära till kontinenten.

.Kollektivtrafiken är väl utbyggd med Skåneexpressbusslinjen 5 Simrishamn – Sjöbo - Lund och Skåneexpressen 8 Sjöbo-Malmö samt Pendeln 160 Sjöbo – Lund och linje 301 Sjöbo-Ystad.

Var femtonde minut går det bussar till Lund och Malmö samt Ystad. Du tar dig till Lund på 28 minuter och Malmö på 50 minuter samt till Ystad på 26 minuter.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten.

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten.