• Fasad gata
  • Fasad trädgård
  •   Rum halv trappa ner
  • Badrum halv trappa ner
  • Kök 1 1/2 rok
  • Badrum 1 1/2 rok
  • Vardagsrum 1 1/2 rok
  • Vardagsrum 1 1/2 rok
  • Kök med matplats 6 rok utgång till balkong
  • Kök med matplats 6 rok
Landskrona
Bostadsfastighet
Adress
Öresundsgatan 51
Pris
3 690 000 kr
Uthyrbar area
288 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
327 648 kr/år
Tomtarea
245 Kvm

För mer information kontakta

Nils-Erik Jidemo Nils-Erik Jidemo Reg. fastighetsmäklare nils-erik.jidemo@bjurfors.se
042-611 41 12
070-345 48 88

Kontakta mäklaren för visning

Bostadsfastighet

Fastighet i gott skick på väster, en våning om ca 190 kvm i etage finns disponibel för köparen. Finns ytterligare tre lägenheter vara i dagsläget en är uthyrd. Möjlighet att få ett eget boende med delfinansiering av de tre lägenheterna. Eller varför inte generationsboende.

Fastighetsbeskrivning

Fastighet som genomgått större renovering åren 2010-2012, vad exakt är inte klarlagt av tidigare ägare.

Gedigen fastighet i gott skick.

 

Planlösning

Halvtrappa ner finns en mindre lägenhet om ca 14 kvm innehållande kombinerat kök med spis, fläkt kyl/frys samt "sovrum" m klinkergolv. Badrum med WC tvättställ och dusch, kakel klinker

Källare med förråd, pannrum och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, klinker på golv och målade väggar, utgång till trädgård i väster med trädgårdsgrupp för grillkvällar.

En halvtrappa finns 2 st 1 1/2 rok om vardera ca 42 kvm,den ena med laminatgolv och den andra med trägolv, Vardagrum med utgång till balkong i väster. Sovalkov. Badrum med kakel, klinker, WC tvättställ och dusch. Kök med spis, fläkt, kyl/frys.

På våning 2 ligger en fin våning i etage, Genomgående fina golv.
Stort påkostat ekkök med spisö, diskmaskin, fläkt, kyl, frys med ismaskin, inbyggd micro och ugn. Luftvärmepump för värme/kyla (den är inte använd på flera år och är inte funktionstestad) Utgång till balkong.
På övervångingen finns ett stort vardagsrum med utgång till stor balkong/altan, öppen spis (ej besiktad)
Stort kombinerat badrum och tvättstuga med kakel och klinker, Stor duschplats, WC med tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Separat finns gästtoalett med WC, tvättställ även det med kakel och klinker.
Totalt finns här 4-5 sovrum beroende på önskan och behov.

Hyresintäkter

Hyresintäkter vid full uthyrning 327 648

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär. Inga finansierings behov accepteras. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en teknisk Due Diligence av fastigheten.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.