• Öppna ytor samt 6 kontorsrum för 1-2 personer
  • Garage/verkstad med 4,8 meter takhöjd och industriport
  • Allting nybyggt 2015/16 och fräscht
  • Personalpentry med gott om plats
  • Dusch
  • Avdelad lokal om 112 kvm uthyrd till bageri på långt avtal
  • Lyftkransvägen 5 - lokal 7 och 8
  • 4 p-platser ingår med köpet varav 1 är uthyrd till bageriet
  • Inhägnat område med elektriska grindar som låses på natten
  • Karta Stockholm söderort
Huddinge
Industri
Adress
Lyftkransvägen 5
Pris
4 750 000 kr
Avgift
10 076 kr/mån
Kontorsarea
224 Kvm
Industriarea
224 Kvm

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
08-410 396 07
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

Eget kontor, höglager med avskild hyresgäst

Utmärkt nybyggd lokal för egen verksamhet eller för att hyra ut. Byggd 2015/16 och med moderna kontorytor med fiber och flertalet rum samt garage, höglager eller verkstadsdel med oljeavskiljare och industriport. Avskild del om 25% av ytan är uthyrd på långt avtal till hyresgäst. Resterande del har nyttjats av säljaren och blir tillgänglig för köparen att nyttja eller hyra ut. Efterfrågat område nära Nynäsvägen 73 samt 15 min int ill city.

Planlösning

Lokalen är ursprungligen två lokaler som har byggts ihop. Nedre planen är separerade där den ena halvan är uthyrd till ett bageri på ett långt hyresavtal. Övre planen är sammanslagna och inredda som kontor.

Den halvan av entréplanet som kan disponeras av köparen är rymligt med 4,80 meter i takhöjd och helt öppen planlösning utan pelare. Industriporten med måtten bredd 4 x höjd 4,5 meter klarar inkörning av lastbilar, entreprenadmaskiner eller höga transporter. Betonggolv med golvvärme och god bärighet samt golvbrunn med oljeavskiljare.

Trappan tar dig upp till övre plan som idag har en öppen yta som är inredd för kontor samt personalrum, helkaklad wc och dusch samt ett modernt fullutrustat pentry. Smakfullt inrett med avskiljande väggar i glas, ljusa ytskikt och ljuddämpande heltäckningsmatta i grafitgrått.

Omgivning/Natur

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt och attraktivt industriområde med närhet till Stockholm city. Det karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkeri, lager och logistik samt service.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett strategiskt läge ur logistsik synpunkt precis intill väg 73 där du med lätthet tar dig in till Stockholm city och E4:an på bara ca 15 minuter samt hela Stockholm söderort och till Nynäshamn på ca 30 min med alla dess fartygslinjer.

Kommunal trafik i närheten finner du:
Buss 709 - Huddinge
Buss 835 - Tungelsta
Buss 831 - Farsta centrum

Övrigt

HYRESGÄST BAGERI 112 kvm:
Den vänstra halvan av det nedre planet är avskild som en egen enhet från de övriga ytorna och motsvarar 25% av hela lokalytan. Ytan är idag uthyrt på ett långt avtal till ett bageri som både har tillverkning och försäljning i lokalen.
Hyresintäkter om 192 000 kr/år exkl moms. Tillägg debiteras för fastighetsskatt samt värme. Hyresavtalet sträcker sig till 1 januari 2021.

KÖPAREN DISPONERAR 336 kvm:
Säljaren har disponerat den övriga lokalytan vilka vid försäljningen blir tillgängliga för köparen. Här finns då alternativet för köparen att nyttja lokalen för egen verksamhet med en låg månadskostnad eller att hyra ut resten av lokalen och då få en bra avkastning på investeringen. Bostadsrättsföreningen godkänner andrahandsuthyrning.