• Fasadbild framsida med uteservering
  • Butiksdelen
  • Butiksdelen
  • Cafédelen
  • Cafédelen
  • Cafédelen
  • En av flera kundtoaletter
  • Arbetskök för cafét
  • Bakom disken - Cafédelen
  • Fasadbild baksida med lastintag och friggebod
Nynäshamn
Butik/Handelsfastighet
Adress
Hoxlavägen 2
Pris
1 800 000 kr
Uthyrbar area
125 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
100 000 kr/år

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
08-410 396 07
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

Fullt uthyrd mindre förvaltningsfastighet

Mindre restaurang-/handelsfastighet med ny uteservering precis intill genomfartsled och busstationen. Hela fastigheten är idag uthyrd till caféverksamhet. Ca 15 min till Nynäshamn och ca 35 min till Stockholm.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten ligger centralt i Spångbro, Sorunda vid Spångbro torg. Skyltläge mot riksväg 225 som trafikerar mellan Södertälje och Nynäshamn/Ösmo och kallas "Södertäljevägen" i folkmun. Denna innebär mycket förbipasserande trafik och cyklister främst under sommarhalvåret.

Fastigheten är fullt uthyrd idag till en hyresgäst som bedriver caféverksamhet. Direktavkastning om ca 5%.

På fastigheten finns huvudbyggnaden samt på baksidan en friggebod som används som förråd. På framsidan finns en nybyggd uteservering med kapacitet för ca 35-50 sittande gäster. På grannfastigheten precis utanför uteserveringen finns en boulebana som attraherar många pensionärer i området som har turneringar på sommaren.

På andra sidan gatan finns flertalet avgiftsfria p-platser för kunder och personal.

Planlösning

Byggnaden har två entréer från framsidan med uteserveringen samt två dörrar från bakidan för personal och varutransporter.

Cafédelen har öppen planlösning med plats för ca 15 sittande gäster. Flertalet förnster i två väderstreck ger ett bra ljusinsläpp i lokalen. Tidigare fanns stekbord och grillkök bakom disken vilket göra att ventliationskanaler finns kvar som förberedelse för detta samt 3-fas eluttag. Lokalen är inredd med ljus klinker och ljusa väggar. Bakom finns arbetskök med diskmaskin, förvaringsskåp och hyllor samt ett rum för kontor eller personal.

Butiksdelen har tidigare varit matsal med sittplats för ca 25 gäster. Oavsett verksamhet som bedrivs i lokalen så bidrar eldstaden (som går att göra fungerande igen) med god stämning. Då rummet är öppet upp till taknock med fönster i två nivåer så ger det en luftig känsla och hög takhöjd. Trappa upp till ett loft på ovanvåningen som kan användas som förråd eller övernattning. Väggar och tak är inrett med träpanel och golvet är av varmtonat klinkergolv.

Idag finns en kund-HWC toalett samt en personal wc/dusch. I lokalen har det tidigare funnits ytterligare en kund-wc som enkelt går att åerinstallera. Våtutrymmen är helkaklade.

Inredning och maskiner såsom vitvaror kan lämnas kvar om köparen så önskar.

Larm finns installerat i hela lokalen och kan överlåtas på nya köparen efter överenskommelse.

Kommunikationer

Vid Spångbro torg passerar flertalet bussar såsom 783, 848, 858, 856 som bland annat tar dig till Nynäshamn, Västerhaninge, Tumba, Södertälje samt flertalet andra platser i Stockholm Söderort.
Är du bilburen har du väg 225 precis utanför dörren som tar dig antingen upp till Södertälje eller via Ösmo till Nynäshamn. Även inom ett par minuter har du väg 73 som tar dig in till Stockholm på ca 35 min eller Nynäshamn på 15 min.

Övrigt

KOMMANDE BOSTADSPROJEKT INTILL:

Precis intill fastigheten kommer det under närmaste tiden påbörjas byggnation av ett nytt villaområde infattande ett tjugotal nya bostadshus. Projektet är benämt som Spångbro Hoxla 11:1. Under byggperioden kommer finnas många byggarbetare som behöver frukost, lunch eller annan typ av service. När bostäderna är klara och inflyttade kommer det finnas ett ännu större kundunderlag inom gångavstånd. Illustrationskarta på det planerade resultatet finns bifogat försäljningspromemorian.

 

KURIOSA:

Fastigheten bebyggdes 1985 ursprungligen som vänthall för busshållplatsen intill men byggdes senare om till restaurang med inriktning på grill och uteservering. Nuvarande ägare har bedrivit caféverksamhet i ena delen av byggnaden och hästbutik i den andra. Med andra ord så är detta en flexibel fastighet där du kan bedriva din verksamhet eller kombinera flera. Möjlighet finns också att nyttja ena halvan själv och hyra ut den andra.