• 2 plan kontor samt underliggande garageplan uthyres
  • Exempelbild kontorsyta
  • Exempelbild kontorsyta
  • Exempelbild kontorsyta
  • Pentry samt matplats
  • Exempelbild ett av fyra omklädningsrum med dusch och wc
  • Exempelbild wc
  • Garageplan/Låglager om 600 kvm med plats för 30 tal platser
  • Golvbrunn i garaget är kopplat till oljeavskiljare
  • Lokalkarta närområdet
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress
Harpsundsvägen 162
Hyra
1 157 kr/kvm/år
Årshyra
1 486 800 kr/år
Kontorsarea
340 Kvm
Garage
606 Kvm
Lokalarea
340 Kvm

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
08-410 396 07
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

Modernt kontor och garage/lager uthyres i Högdalen

Moderna och fräscha lokaler idag inredda för kontor i två plan om totalt 680 kvm. Mellan planet om 340 kvm kan konverteras till verkstads/lageryta med industriport. Öppen pelarfri planlösning med flertalet mötes/kontorsrum, fyra omklädningsrum med duschar och wc i varje, personalpentry på båda våningarna. Garageplan/låglager om ca 606 kvm för ca 25-30 p-platser ingår i hyran. Beläget i eftertraktade Högdalens industriområde med närhet till flertalet stora vägar såsom Nynäsvägen (73) eller Huddingevägen (226), mfl.

Uthyrning, ej överlåtelse = ingen nyckelpeng.
Tillträde 1 augusti 2017. Visning enligt överenskommelse.

Planlösning

Lokalerna omfattas av totalt tre plan; markplan med kontor som skulle kunna nyttas även som butik eller servicemottagning, övre plan med kontor samt nedre plan som är ett eget garageplan.

Byggnaden uppfördes 2013 och är genomgående modernt och fräscht. Öppna, pelarfria ytor, idag anpassat som kontor för totalt 35-50 kontorsplatser på båda planen. Inredningen består av gråtonat golv av antingen heltäckningsmatta eller industriplastgolv, väggarna är ljusa och kompletteras av stora fönster åt både fram och baksida ger generöst ljusinsläpp i lokalen.

På nedre plan finner du förutom kontorsyta tre stycken mötesrum i variernade storlekar, fyra stycken omklädningsrum med två duschar samt wc i varje. Stort personalpentry med matplats för ca 20 personer. OBS! Detta våningsplan kan med fördel anpassas till verkstad/lageryta med industriport.
Övre plan förbinds med under planet med trappa och är intrett för kontor med samma inredningsval och öppenhet. Här finns flertalet kontorsrum samt ytterligare wc samt pentry.

Garageplanet är uppvärmt och beläget rakt under lokalen och har plats för ca 25-30 bilar. Detta är dock ett flexibelt utrymme som även kan änvändas som låglager eller för viss typ av serviceverksamhet. Golvbrunn är kopplad till oljeavskiljare och garaget har en separat ventilationsanläggning. Då huset är byggt i souterräng så har garaget fönster längs ena sidan vilket släpper in ljus.

Kommunikationer

Högdalens industriområde har mycket goda kommunikationer och är ett av de industriområden som ligger närmast Stockholm C. Med bil är du snabbt ute på både Nynäsvägen (73) samt Huddingevägen (226) som tar dig vidare till Stockholm söderort.

Några minuters promenad bort kommer du till Högdalen C där du både har T-bana (grön linje - Hagsätragrenen) samt ett flertal bussar såsom tex 143, 165, 172, 744, 906, mfl.

Närservice

Högdalens industrimråde är ett attraktivt kontors- och industriområde nära Stockholm C. Verksamheter som är representerade i området är bland annat olika bilrelaterade verksamheter (både försäljning, besiktning samt verkstäder), hantverks- och bygg relaterade firmor samt logistik och återvinningsföretag. Området kännetecknas av bland annat Högdalens återvinningsanläggning, Högdalsverket och Sl- vagndepå. Området etablerade under 1950-talet och växte fram till 70-talet till den storlek som den är idag. Det finns en framtidsvision för området att det ska utvecklas till att bli ett hållbart industriområde inom miljöteknik med effektiv energianvändsning.

Övrigt

Uppvärmning: Luftvärmepump samt FTX ventilation med extra värmebatteri. Värmen går på hyresgästens elabbonnemang.

Fiber finns indraget för internet.

Hyresvärden avser i första hand att hyra ut hela ytan till en ny hyresgäst.

Krav på hyresgäst att denne är momsregistrerad.