• Lokalen är hela gatuplanet med tre portar
  • Största porten har måtten H 2,6 m x B 4,0 m
  • Lokalen är lämplig för lager eller showroom
  • Stora öppna pelarfria ytor
  • Den andra industriporten har öppning om H 2,5 m x B 1,8 m.
  • Lokalen har lanterniner som byttes i samband med att gården ovan renoverades 2013
  • Kontoret har plats för ca 10 arbetsplatser samt ett mötesrum
  • Personalpentry med matplats
  • Personalrum som kan nyttjas som mötesrum
  • Wc, dusch samt omklädningsrum
Sundbyberg
Lager
Adress
Albygatan 123
Pris
9 300 000 kr
Avgift
60 031 kr/mån
Lokalarea
1 482 Kvm

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
08-410 396 07
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

Stor brf-lagerlokal /showroom i Sundbyberg C

Stor brf-lager/showroom lokal om 1482 kvm i en plan med tre lastportar på gatunivå. Idag uppdelad i två lokaler om ca 962 kvm och ca 520 kvm men kan enkelt slås ihop. Ca 5 p-platser kan hyras till. Juridisk person ok som köpare, ej krav på momsregistrering. Belägen i stabil brf i centrala Sundbyberg. 4-5 min från T-bana, pendeltåg samt tvärbana.

Kontakta mäklaren för att boka visning.

Planlösning

Hela lokalen är i ett plan utan trappor eller nivåskillnader. Öppna ytor med gjutet industrigolv med epoxibeläggning och ljusa väggar. Den är uppdelad i två enheter som kan nyttjas som två individuella lokaler för två olika verksamheter alternativt öppna upp och slå ihop dem till en och samma.
Lokalen har tre lastportar i olika bredd (1,8m, 2,4m resp. 4,0 m.) men alla i ca 2,4-2,5 m höjd. Den största porten har även ett motordriven rullport innanför för att kunna skapa en slussfunktion under vinterhalvåret. Lokalens takhöjd varierar men är mestades ca 2,35-2,5 m (pga balkar) samt ett lagerrum med ca 3,9 m takhöjd. Inkommande el till lokalen är 63 Ampére. FTX ventilation´samt AC-aggregat för kyla. Fiber indraget med Telia som leverantör för internet.

Första lokalens kontorsdel är delvis öppet landskap med plats för ca 10 personer samt ett mindre mötesrum. Från utsidan finns en personentré som går till kontorsdelen som man skulle kunna göra om till receptionsdel. Inredningen består av ljusa väggar samt linoleumgolv. Intill finns även personaldelen med 2 wc, omklädningsrum samt dusch. Även en HWC finns i lokalen. Pentry med matrum/mötesrum finns också.

I andra lokaldelen finns tre wc samt en äldre trinette. Här finns även flertalet rum för kontorsändamål samt det lagerrum som har 3,9 m i takhöjd.

Lokalens samtliga fönster har galler. I aslfalten utanför lastportarna finns värmeslingor nedgrävda som undviker att det blir is och halka utanför lokalen på vintern.

Ca 5 p-platser som är belägna precis utanför lokalen går att hyra för 500 kr/mån/plats.

Omgivning/Service

Lokalen är belägen i centrala Sundbyberg med en blandning av bostäder, kontor, butiker och service.
Inom 5 minuters promenad har du tillgång till det mesta du kan någonsin behöva såsom restauranger, gym, systembolag, bageri, frisör, café, matbutiker, pubar, butiker, apotek, brevlådor och mycket mer.

Sundbybergs centrum har under senare år genomgått en kraftig upprustning och förtätning, bl.a. ”Signalfabriken” med bostäder och lokaler, Swedbanks nya huvudkontor, nyproducerade bostäder i bl.a. Annedal, utmed Bällstaån och vid Ulvsundasjön.

Kommunikationer

Lokalen ligger mitt i ett av Stockholm-norrorts bästa kommunikationsnav.
Inom endast 2-4 minuters promenad har du tillgång till följande transportmedel;
Tunnelbana (blå linje) Kungsträdgården-Hjulsta.
Tvärbanan mellan Solna station och Sickla udde.
Pendeltåg 35 mellan Nynäshamn och Bålsta.
Ett flertal fjärrtåg.
Buss 113 mellan Solna Centrum - Blackebergs gård
Buss 152 mellan Bromma flygplats - Liljeholmen
Buss 504 mot Rissne via Stora Ursvik
Buss 506 mellan Karolinska sjukhuset - Hallonbergen
Buss 509 mellan Brommaplan - Danderyds sjukhus
Buss 515 mot Odenplan via Solna station
Dessutom är det närhet till E4 och E18 vilket gör att du snabbt är ute på de stora lederna.

Övrigt

OM BRF Klinten:

Brf Klinten äger fastigheten Klippan 22 med adresserna Albygatan 123 samt Humblegatan 15-17. Byggnaden är en flerbostadsfastighet byggd 1966 och som nybildades till brf 1964. Fastighetens totala yta är 5 812 kvm varav 4 175 kvm utgör bostadsyta och 1637 kvm utgör lokalyta. Totalt finns två lokaler i brfen varav denna är den största utav dem och är upplåten med bostadsrätt och den andra är hyresrätt.

Föreningen har långfristiga skulder om totalt ca 36 Mkr vilket omräknat är 6362 kr/kvm bostadsrättsyta. Detta kan anses som normal belåning och föreningens ekonomi anses stabil. Inga beslutade avgiftsförändringar enligt föreningens ekonomiska förvaltare SBC samt ordförande Inge Bernström.

Föreningen godkänner juridisk person som köpare. Då föreningen inte är frivilligt momsregistrerad så är inte avgiften till brf momsbelagd. Ej heller finns krav om att köpare ska vara registrerad för moms.

Föreningen är generellt positivt inställd till andranhandsuthyrning så länge det är till verksamhet som lokalen är lämpad för.