Styrmansgatan 20
Stockholm
Övriga lokaler - Överlåtes
Adress:
Styrmansgatan 20
Pris:
Högstbjudande.
Hyra:
1 913 kr/kvm/år
Fastighetsskatt:
182 kr/kvm/år
Lokalarea:
120 kvm

Aviciis fd studio

Detta är Aviciis fd studio, en plats som vibrerar av kreativitet och historia. Mellan dessa fyra väggar, skapade han många av sina mest oförglömliga hits. Det var här han tog sina första steg mot att bli en global superstjärna. Atmosfären är laddad med minnen, och man kan nästan höra ekot av hans mest ikoniska melodier som svävar i luften. Detta är inte bara en studio, det är ett monument över ett musikaliskt geni och hans obevekliga passion för musiken.

Planlösning

Denna ljusa och trevliga lokal bjuder på ett underbart ljusinsläpp genom sina takfönster. När du kommer in via entrétrappan möts du av en rymlig och social yta med ett modernt kök och ett stilrent badrum. Intill denna öppna yta finner du två separata rum, perfekta för kontor eller avskild arbetsro. Lokalen är använd tidigare som studio men kan anpassas till en mängd olika verksamheter. Fungerar även som en charmig övernattningslägenhet.

Närservice

Fastigheten är perfekt belägen mitt på Östermalm, nära tunnelbanestationen Östermalmstorg. Här har du nära till allt du kan önska dig, restauranger, träningsanläggningar och shoppingcentret Fältöversten.

Kommunikationer

Tunnelbanestationen Östermalmstorg samt busstrafik på Sibyllegatan.

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Affärsområdeschef Uthyrning & Företagsförmedling rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88