Hela byggnaden sedd från Rörvägen
Haninge
BRF Industri/Lager
Adress:
Rörvägen 28 lokal nr 3
Pris:
7 980 000 kr
Lokalarea:
1 350 kvm

Industrihall med stort användningsområde

Rymlig och flexibel industrihall om ca 1 370 kvm. Passar utmärkt som bilhall, verkstad, yrkesbutik, lackverkstad, bilbesiktning eller annan verksamhet.

Fastighetsbeskrivning

Industrihall om ca 1 350 kvm i Jordbro företagsområde, nyproducerad 2018 och idag använd som bilhall och verkstad, söker ny ägare.

Lokalen har en flexibel planlösning och kan anpassas till en rad olika verksamheter, t.ex.:

  • Bilhall: Stor uppställningshall om ca 900 kvm med entresolplan om ca 450 kvm, perfekt för visning och försäljning av bilar.
  • Yrkesbutik: Lokalen kan anpassas för t.ex. butik med försäljning av verktyg, maskiner eller andra produkter.
  • Lackverkstad: Utrymmen med god ventilation och belysning passar perfekt för lackering av bilar eller andra objekt.
  • Bilbesiktning: Lokalen kan anpassas för besiktningsstationer och kontor.
  • Varulager: Mycket god bärighet i bjälklag möjliggör förvaring på båda planen.

Övriga detaljer:

  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Byggår: 2018
  • Yta: ca 1 350 kvm
  • Planlösning: Stor uppställningshall, entresolplan, verkstad, kontor/konferensrum
  • Parkering: Gott om parkeringsplatser i anslutning till lokalen

Lokalen är mycket ljus då den har gott om fönster samt taklanterniner för ljusinsläpp ovanifrån. 

Den totala takhöjden  upp till nock i den del av bilhallen som inte har ett entresolplan är drygt 9 meter. I bilverkstaden uppgår takhöjden till 5,40 meter.

En 4 meter bred bilramp leder upp till entresolplanet som har ett betongbjälklag med en bärighet på 300 kg/kvm, vilket möjliggör förvaring av upp till ca 30 personbilar. Entresolplanet har en takhöjd om ca 6 meter.

Vattenburen golvvärme via bergvärme. Mekanisk till- och frånluftsventilation. Två skjutportar med måtten 4,5 x 4 meter. Uppställningsplats för ca 8-10 bilar utanför lokalen. 4 golvbrunnar anslutna till gemensam oljeavskiljare.  

Lokalen är en del av Brf Jordbropark 2, Föreningens byggnad har en total lokalarea på 6 598 kvm och en total markareal på ca 6 000 kvm. 

 

 

Omgivning/service, kommunikationer

Omgivning/Området
Jordbro företagsområde är ett av Stockholmregionens största arbetsområden med cirka 200 hektar planlagd mark för industriändamål. Dominerande verksamheter finns inom lager, distribution och tillverkning, med företag som Coca-Cola och Dagab.

Kommunikationer
Jordbro företagsområde ligger strategiskt bra invid Södertörnsleden och Nynäsvägen ca 30 min söder om centrala Stockholm. Området har genom Södertörnsleden förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg. Med kollektiva färdmedel nås området med pendeltåg och buss. I rusningstrafik trafikeras företagsområdet av tre busslinjer som alla angör Jordbro station. Med pendeltåg nås centrala Stockholm inom cirka 25 min. Längs Nynäsvägen går det regionala cykelstråket mellan Stockholm och Nynäshamn.

Service
Inom området finns några lunchrestauranger, gatukök och post. I Jordbro centrum finns ett större utbud i form av restaurang, kafé, livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, småbutiker och bibliotek.

.

Övrigt

Lokalen visas fortlöpande. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning.

Ansvarig Mäklare

Erik Husén
Erik Husén Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare erik.husen@bjurfors.se
070-782 00 47