Huvudentré till lokalen, Mia Bilcenter
Haninge
BRF Industri/Lager
Adress:
Rörvägen 28
Pris:
9 000 000 kr
Lokalarea:
1 570 kvm

Bilhall med plats för 70 bilar

I Jordbro företagsområde finns denna nyproducerade (2018) lokal om ca 1 570 kvm, vilken idag nyttjas som bilhall och verkstad.

Lokalen utgörs av en stor uppställningshall om ca 900 kvm med ett entresolplan om ca 450 kvm, vilket nås via en bilramp. I direkt anslutning till bilhallen finns en verkstad med tillhörande kontor/konferensrum om drygt 200 kvm fördelat på två våningsplan.

En mycket effektiv och bra bilhall som även har andra tänkbara användningsområden som t ex yrkesbutik, lackverkstad, bilbesiktning, och mycket annat.

Upplåtelseformen för lokalen är bostadsrätt.

Fastighetsbeskrivning

Brf-lokal om totalt ca 1 570 kvm. Stor uppställningshall om ca 900 kvm med en öppen yta för uppställning av bilar (eller alternativa användningsområden) samt ett mindre försäljningskontor och en kund-wc. Från den stora hallen går en bilramp upp till ett entresolplan om ca 450 kvm, Ytorna används idag som försäljningsyta för personbilar och totalt kan ca 70 bilar förvaras. I direkt anslutning till uppställningshallen finns en yta i två plan om ca 100 + 100 kvm där entréplan används som bilverkstad och övre plan som kontor/konferens, där det även finns kök, wc och dusch. 

Lokalen är mycket ljus då den har gott om fönster samt taklanterniner för ljusinsläpp ovanifrån. 

Fri takhöjd under entresolplanet uppgår till ca 2,80 meter och på entresolplanet till ca 4,50 meter. Den totala takhöjden  upp till nock i den del av bilhallen som inte har ett entresolplan är drygt 9 meter. I bilverkstaden uppgår takhöjden till 5,40 meter.

Entresolplanet har ett betongbjälklag med en bärighet på 300 kg/kvm, vilket möjliggör förvaring av personbilar på denna yta.

Vattenburen golvvärme via bergvärme. Mekanisk till- och frånluftsventilation. Tre skjutportar med måtten 4,5 x 4 meter. Uppställningsplats för ca 15 bilar utanför lokalen. 5 golvbrunnar anslutna till gemensam oljeavskiljare.  

Lokalen är en del av Brf Jordbropark 2, Föreningens byggnad har en total lokalarea på 6 598 kvm och en total markareal på ca 6 000 kvm. 

 

 

Omgivning/service, kommunikationer

Omgivning/Området
Jordbro företagsområde är ett av Stockholmregionens största arbetsområden med cirka 200 hektar planlagd mark för industriändamål. Dominerande verksamheter finns inom lager, distribution och tillverkning, med företag som Coca-Cola och Dagab.

Kommunikationer
Jordbro företagsområde ligger strategiskt bra invid Södertörnsleden och Nynäsvägen ca 30 min söder om centrala Stockholm. Området har genom Södertörnsleden förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg. Med kollektiva färdmedel nås området med pendeltåg och buss. I rusningstrafik trafikeras företagsområdet av tre busslinjer som alla angör Jordbro station. Med pendeltåg nås centrala Stockholm inom cirka 25 min. Längs Nynäsvägen går det regionala cykelstråket mellan Stockholm och Nynäshamn.

Service
Inom området finns några lunchrestauranger, gatukök och post. I Jordbro centrum finns ett större utbud i form av restaurang, kafé, livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, småbutiker och bibliotek.

.

Övrigt

Lokalen visas fortlöpande. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning.

Ansvarig Mäklare

Tomas Solberg
Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
070-782 00 84