• Framsida/gavel
  • Baksida med balkonger
  • Infart från Säterivägen
  • Från Mariehällsvägen
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Kök
  • WC
  • Fastighetskarta
Stockholm
Bostadsfastighet
Adress
Säterivägen 27
Åsatt fastighetsvärde
34 000 000 kr
Uthyrbar area
597 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
2 047 238 kr/år

För mer information kontakta

Patrik Ageman Patrik Ageman Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare patrik.ageman@bjurfors.se
070-782 00 87

Kontakta mäklaren för visning

För mer information kontakta

Tomas Solberg Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
070-782 00 84

Kontakta mäklaren för visning

Bostadsfastighet med 14 lgh - Bromma/Mariehäll

Välvårdad fastighet med 14 lgh i Mariehäll, Bromma. Fullt uthyrd, varav 13 lgh blockuthyrda till vårdoperatör. Hyresintäkt ca 2 050 000 kr/år.

Fastighetsbeskrivning

Friköpt fastighet på plan trädgårdstomt med plats för ca 7 bilar.

Byggnaden är inredd med 14 lägenheter, varav tre på vinden och fem i källarplanet. Moderna och fräscha lägenheter med helkaklade badrum. Plåttak. Putsade fasader. Uppvärmning via bergvärme. Port med kodlås. Trapphus i marmor. Ingen gemensam tvättstuga, inga separata lägenhetsförråd, ingen hiss finns. 

Fastighetens byggnad har under senare år genomgått omfattande renoveringar och håller en god standard och är i gott skick i förhållande till dess ålder.

Av de 14 lägenheterna blockhyrs 13 lägenheter av företaget Ungstöd. Hyresgästen står för egna kostnader (motsvarande ca 88% av fastighetens löpande driftkostnader), med egna abonnemang, avseende värme, el, gas och avfallshantering, dvs med kallhyra. En lägenhet hyrs ut på traditionellt vis.

Lägenhetsstorlekar mellan 15-54 kvm om 1-3 RoK. 

Omgivning/Natur

Närhet till trafikleder, Sundbybergs centrum med T-bana, bussar och pendeltåg, tvärbana, Bromma Blocks och Bromma flygplats.

Mariehäll är ett expansivt och modernt område med vackert läge vid Bällstaån, på gränsen till Sundbyberg men tillhörande Stockholms stad. Här finns blandad bebyggelse med allt från fristående villor till nybyggda bostadsrätter och radhus. Mariehäll har goda kommunikationer och närhet till det mesta. Sundbyberg ligger bara ett fåtal minuters promenadväg bort med service, kommunikationer och restauranger. I närliggande Bromma Blocks finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Närservice

Sundbyberg ligger bara ett fåtal minuters promenadväg bort med service, kommunikationer, stadsliv och restauranger. I närliggande Bromma Blocks finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Tidplan

Visning, indikativt bud, DD, tecknande av överlåtelseavtal samt tillträde av fastigheten sker efter överenskommelse.