Sandryd Grindsmossen 1
Mark
Bostadsfastighet
Adress:
Sandryd Grindsmossen 1
Pris:
8 300 000 kr
Bruttoarea:
528 Kvm

Bostadsfastighet med mark för utveckling

Spännande fastighet med flertalet byggnader och mycket mark som använts som café och konferens.

Fastighetsbeskrivning

Sandryd Grindsmossen 1 

Flertalet spännande byggnader med möjlighet till bostadsyta, café och restaurangverksamhet eller utveckling till passande verksamhet. Fastigheten är belägen i ett lugnande landskap som ligger i närhet av både natur och sjö. Byggnaderna har genomgått renovering och bedöms därför vara i ett gott skick.

Bostadsbyggnad 1:

Bostadshuset om ca 100 kvm är uppfört 2001 och är fördelat över kök med vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum. Helkaklat badrum.

Bostadsbyggnad 2:

Den större bostadsbyggnaden om ca 168 kvm är uppförd och tillbyggd mellan år 1991 och 1997. Huset är fördelat över kök med matplats, vardagsrum med kamin, 4 sovrum samt 2 helkaklade badrum varav ett av de erbjuder tvättutrustning.

Café- och restaurangbyggnad:

Byggnaden om ca 150 kvm har tidigare använts för café- och restaurangverksamhet. Den äldsta delen av byggnaden är från 1700-talet som tillbyggts under år 2001. Byggnaden har ett fullt utrustat restaurangkök i anslutning till kök/cafékassa, matsal, lounge och badrum med plastmatta, våtrumstapet samt en kaklad duschhörna. 

Ekonomibyggnad 1:

Isolerad ekonomibyggnad om ca 90 kvm med trästomme, träpanel och plåttak. Grusat golv. Används som garage och förråd.

Ekonomibyggnad 2:

I anslutning till åkermarken på andra sidan om vägen finns en ekonomibyggnad om ca 20 kvm med jordtak. Byggnaden har en liten fungerande kamin. Byggnaden är vinterbonad.

 

 

Ansvarig Mäklare

Viktor Gustafsson
Viktor Gustafsson Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare viktor.gustafsson@bjurfors.se
031-761 79 81