Föreningen består av 12 lokaler fördelat två byggnader
Vallentuna
BRF Industrilokal
Adress:
Fågelsångsvägen 26
Avgift:
7 119 kr/mån
Bruttoarea:
272 kvm

Bostadsrättslokal med generösa ytor

Stor lokal perfekt för lager och mindre verkstad samt personalutrymmen på entresolplan. Lokalen är fördelad på bottenplan om ca 216 kvm samt entresol ca 105 kvm.
3 st p-platser utanför lokalen samt 3st separata p-platser.

Planlösning

Bottenplan om ca 24x9m. Betongplatta med spolränna ansluten till gemensam oljeavskiljare. På bottenplan finns även ett kontor.

Entresolplan om ca 105kvm med dusch/omklädningsrum samt ett stort konferensrum med pentry och utgång balkong. 

Omgivning

Brf Arkaden ligger i Fågelsångens industriområde vid korsningen Arningevägen och Bällstabergsvägen. Fågelsångens industriområde präglas av stark tillväxt och flera företagsetableringar har nyligen skett inom lager, kontor, produktion och försäljning.

Kommunikationer

Brf Arkaden är beläget vid väg 264 som knyter ihop Arninge, Täby och Vallentuna. Nära access till E18 samt till Norrortsleden som leder till E4. Härifrån är det ca 10 minuter till Arninge Centrum samt ca 5 minuter till Vallentuna Centrum. Buss 664 och 608 har hållplatser i den absoluta närheten med hållplatser i Vallentuna stadion samt Humlegården i Stockholm. 

Brf Arkaden

Föreningens hus uppfördes 2008. Fastigheten består av två byggnader på totalt 3 264 kvm. Byggnaderna innehåller 12 lokallägenheter på 272 kvm vardera. Föreningen har en god ekonomi och är lågt belånade. Det är möjligt att hyra fler p-platser.

Avgift till föreningen är 7 119kr/mån exklusive moms. 

 

Ansvarig Mäklare

Gustav Sandström
Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90