Lund
Lager
Adress:
Propellervägen 2A
Pris:
1 495 000 kr
Avgift:
6 156 kr/mån
Lokalarea:
125 Kvm

Bostadsrättslokal med uthyrningsmöjlighet!

På attraktivt läge på Gastelyckan i Lund erbjuds en av få bostadsrättslokaler med goda avkastningsmöjligheter. En lokal med imponerande volym!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Simon Wall Sanktnovius
FASTIGHETSMÄKLARE / SENIOR PARTNER
SÄLJCOACH
0739-20 66 92
SIMON.WALL.SANKTNOVIUS@BJURFORS.SE

Planlösning

Lokalen är ca 6 x 15 meter med en stor port samt separat dörr in till lokalen. Lokalen har en bottenvåning om ca 87 kvm och ett entresolplan om ca 38 kvadratmeter.

Lokalen säljs utan inredning (förutom trappa och entresolplan). Som köpare får man själv inreda utifrån sina behov. El (25A, uttag för 220V samt 3-fas), samt vattenanslutningar finns.

Kommunalt vatten och avlopp indraget. Även fiber finns indraget till anslutningspunkt.

Omgivning

Att bo i Östra Lund

I Östra Lund ligger ett av Lunds finaste villaområden med stora tomter och trädgårdar. Här går det inte att ta miste på samhörighetskänslan trots att de boende kommer ifrån alla olika yrkeskategorier.

I området Linero finns det ett boende för alla. I dagligt tal brukar man dela upp området i två delar; övre och nedre Linero. Övre Linero är i huvudsak ett villaområde med stora villor. Nedre Linero består till största delen av bostadsrätter och hyresrätter. Det är den här blandningen av boendeformer som ger människor ifrån alla yrkeskategorier en möjlighet att bo i området. I Linero finns ett litet centrum där de flesta affärer samt kyrkan finns. Här finns också ett fint bibliotek med där man anordnar en mängd aktiviteter. För barnen finns bland annat filmvisning, sagogestaltning och dockteater. Även författarkvällar och konserter är vanligt. Biblioteket är med i ett samarbete som heter Linero samråd, där man arbetar för att förbättra möjlighet till kulturella upplevelser på Linero. Samrådet arbetar ständigt för att öka trivseln och samhörighetskänslan.

Från området Östra Torn och Mårtens fälad tar du dig med cykel in till Lunds centrum på cirka tio minuter. På Mårtens Fälad finns stora tomter och trädgårdar. I huvudsak består den av tvåvåningsvillor byggda på 1960-talet. Det är ett attraktivt bostadsområde som räknas till Lunds mest populära. På Östra Torn ligger bostadsområden med studentikostklingande namn som Spexaren och Djingis Khan, samt Brunnshög. För barnfamiljer är området perfekt, med bland annat tre olika skolor.

Strax intill ligger Vipeholm. Det är namnet på både ett bostadsområde och en park. I Vipeholm kan du hitta ett lugnt och trivsamt boende i natursköna miljöer. Det finns utmärkta promenad – och cykelvägar så du tar dig snabbt och enkelt till centrum. Här finns också en utmärkt förskola med tre olika avdelningar och fina uteplatser för barnen att leka och utvecklas på. Förskolan har ett projekt som man kallar ”Gröna skolgårdar”. Tanken var att skapa en inspirerande utomhusmiljö för barnen, som ska utmana och locka till lek. I området finns också Vipeholms gymnasieskola.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad på Gastelyckan? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma utrymmen

Gemensamt miljöhus för hushållsavfall.
Byggnaderna delar en gemensam gård som omgärdas av stängsel och grind. Vid huvudinfarten till fastigheten finns 19 cykelplatser, postlådor till lokalerna, HCP-plats, grillplatser samt miljöstation.

Övrigt

Övrigt

Området direkt utanför porten kan disponeras av innehavaren (6x5m). Lokal
A1-A8 samt C13-C16 har uteplatser mot väst respektive syd, lokal B9-B12 har en yta på 6x5m på entrésidan (jmf ovan).
Övrig mark disponeras av föreningen.

Parkering

Varje lokal har två p-platser. Lokal B9 till B12 har ytterligare två platser på framsidan, alltså fyra totalt. Det finns handikapp- och gästparkering på infarten. Platsen framför sin egen lokal ska användas i första hand.
Varje lokal har trefaskontakt inne i tekniknischen som kan användas för billaddning. Det finns en laddstolpe på gavel till Hus C som disponeras av föreningen. Användning och betalning av laddning från laddstolpe styrs av föreningen. (Detta system är inte klart och stationen är därför avstängd tillsvidare.)

Sälj Beskrivning

Tillfälle! Nu erbjuds möjlighet att förvärva en sällsynt bostadsrättslokal på Gastelyckan i Lund. Optimala verksamhetsförhållanden och goda chanser till en fördelaktig avkastning. Lokalen har väldigt bra läge med entré direkt från gatan vilket gör den perfekt för företagaren som önskar ta emot besökare. Lokalen omfattar 125 kvadratmeter fördelade på två plan (varav ca 87 kvm i entréplan (ca 6*15 m) samt entresolplan om ytterligare 38 kvm) med imponerande volym. I trappan upp till ovanvåningen finns en plattformshiss installerad. Lokalen är även förberedd för installation av badrum/pentry med vatten och avlopp.

Porten om 4x4,5 meter tillåter uppställningsplats för större fordon och/eller föremål och utanför ingår en parkeringsplats. Lokalen som är placerad vid en låst inhägnad nås via två dörringångar från båda kortsidorna. Tack vare att lokalen är upplåten i bostadsrättsform får man samtliga fördelar med att äga en mångsidig och kostandsaffektiv lokal utan ansvaret för det yttre som föreningen sköter.

För att få köpa en lokal i bostadsrättsföreningen Hasslanda Radhuslokaler krävs att köparen (juridisk eller fysisk person) är registrerad för mervärdeskatt (moms) samt bedriver momspliktig verksamhet i lokalen.

Gastelyckan är en stadsdel och företagsområde i centrala delarna av Lund som angränsar till populära Råby Lund. Idag utgör området det störts industriområdet i Lunds kommun och expansionen fortsätter. Lunds kommun arbetar för att skapa en företagsföreningen för att synliggöra området. Inom området finns såväl restauranger som flera butiker (Biltema, Beijer, Byggmax och Optimera) och offentliga institutioner. Här finns bland annat brandstation, bilprovning, återvinningscentral, Lunds kommunala vuxenutbildningar m.m. Flertalet bilhandlare med tillhörande verkstäder håller till här.

Geografiskt begränsas Gastelyckan av Råbyvägen, Prästvägen, Dalbyvägen och E22:an. Gastelyckans verksamhetsområde expanderar i skrivande stund söderut mot den Sydöstra vägen och erbjuder idag optimala förutsättningar för småföretagaren att förankra sig och bedriva sin verksamhet, alldeles intill E22:an vilket ger goda kommunikationer.

Den uppväxta vegetationen, områdets service, grannverksamheter samt etablerat infrastruktur för bil och cykel gör platsen attraktiv för många. Dessutom endast några minuters cykelväg från Lunds citykärna. Radhuslokalerna är de första byggnaderna med goda skyltningsmöjligheter.

Välkommen på visning!

Ansvarig Mäklare

Mats Lundberg
Mats Lundberg Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare mats.lundberg@bjurfors.se
040-608 30 11