Fastigheten
Håbo
BRF Industrilokal
Adress:
Spjutvägen 34, lokal nr 9
Pris:
1 890 000 kr
Lokalarea:
200 kvm

Brf lokal i växande Dragets industriområde

Industrilokal om 200 kvm i nyskick! Fördelat på två plan med många möjliga verksamhetsområden.
Hög takhöjd, stor lastport, golvbrunn med oljeavskiljare och 4 tillhörande p-platser.
Mälardalens bästa läge med närhet till Stockholm, Uppsala och Enköping.

Perfekt för en hantverksfirma (t.ex. vvs, elektriker, rörmokare, snickare) som behöver kombinerad lager och verkstad, en butiksverksamhet som behöver höglager, showroom och kontor eller lokalt utlämningsställe, en entreprenad- eller åkerifirma som behöver maskingarage och personalrum eller enligt andra önskemål.

Möjligheterna är många och vi är öppna för att hitta en lösning som passar just dig och er verksamhet.

Planlösning

Mälardalens bästa läge med närhet till Stockholm och Uppsala.

Till lokalen hör 4 p-platser och det går att hyra extra platser för den som har större behov av parkeringsyta. Staketomgärdad och asfalterad gårdsplan med elektriska grindar som hålls låsta efter normal
arbetstid.

Lokalen har indraget v/a, el och fiber, köparen får teckna eget internetabonnemang. Belysning på de båda våningsplanen, mekanisk till- och frånluftsventilation. Uppvärmning med luftvärmepump, gemensam oljeavskiljare, inbyggd trappa mellan våningsplanen, spångolv med plastmatta på övre plan. Inredd med wc på nedre plan. 

Lokalen är ca 15,3 meter djup och ca 6,6 meter bred. Lastporten är 4,5 meter hög och 4,2 meter bred. Takhöjd om ca 5 meter på nedre plan och mellan 2,6 till 6 meter på övre plan.

Omgivning/Natur

Området ligger med direkt anslutning till E18 där det dagligen passerar 10 000 bilar i varje riktning. ca 35 minuter från Stockholm City och 15 minuter från Enköping. Bålsta pendeltågstation ligger ca 1 km från dragets industriområde. Övrigt: Tre och en halv miljon människor finns inom en timmes resa. Tre internationella flygplatser inom 45 minuter: Arlanda, Bromma och Västerås. 90 minuter till Skavsta (Nyköping).

Kommunikationer

Pendeltåget till Stockholm tar 39 minuter och fjärrtåget tar 25 minuter.

Närservice

Nybyggt Ica Maxi, lunchrestauranger mm finns i dragets Industriområde.

Övrigt

Brf Håbo Industripark 1 (769634-2190)

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Väppeby 7:237 och består av 12 st lokaler fördelat på 2 400 kvm.
Lokal nr: 9
Månadsavgift: 8 400 kr exkl moms
Andelstal i förening: 8,3333%

Denna form av ägande ger dig som företagare möjlighet att sänka de månatliga lokalkostnaderna rejält jämfört med att hyra motsvarande lokal. Andrahandsuthyrning är tillåtet, så det är även möjligt att köpa lokaler som en investering för att hyra ut. Köpare måste vara företag som bedriver momspliktig verksamhet.

Ansvarig Mäklare

Erik Husén
Erik Husén Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare erik.husen@bjurfors.se
070-782 00 47