Skyltläge ut mot Glömstavägen
Huddinge
Lager - Uthyres
Adress:
Novavägen 17
Hyra:
1 635 kr/kvm/år
Bruttoarea:
225 Kvm

Butik/verkstad/lager Glömstadalen - Hörnlokal

Hörnlokal med mycket centralt läge nära Huddinge C. Lokalen är i två plan med öppna ytor, bra takhöjd och stor lastport. Används idag som bilverkstad, men har många olika användningsmöjligheter.

Gavelläge ut mot Glömstavägen.

Planlösning

Verksamhetslokal belägen längs Glömstavägen, ca 2 km sydväst om Huddinge Centrum. Lokalen har gavelläge i huset och vetter ut mot Glömstavägen, vilket ger ett mycket bra skyltläge.

Lokalen är på 225 kvm fördelat på två plan. Nedre plan med stor lastport och rejäl takhöjd, (5,30 meter) mycket väl lämpad för produktion, kontor, lager alternativt verkstad. Idag används lokalen som bilverkstad och för den som vill fortsätta driva bilverkstad i lokalen finns möjlighet att överta en 3-tons lyft från Stenhöj.

Övre plan, vilken nås med interntrappa, består i dag av två stora rum där det ena används som personalutrymme med kök, wc, dusch och stora ytor för att äta och koppla av. Det andra rummet används i dag som förråd, men kan med fördel även användas som t ex kontor eller vilrum eller liknande. 

2 p-platser tillhör lokalen, men det finns möjlighet att hyra till fler platser. Elektriska grindar som hålls låsta efter arbetstid. Oljeavskiljare. Golvvärme via fjärrvärmenätet på entréplan. Luft-/luftvärmepump för värme och kyla på övre plan.

Tillträde kan ske omgående men även senare i höst/vinter 2022/2023.

Omgivning/Natur

Lokalen ligger i en fastighet med ett bra skyltläge mot Glömstavägen, som förbinder centrala Huddinge med E4:an vid trafikplats Fittja. Från fastigheten är det drygt 7 minuters bilresa västerut till E4:an och 6 minuter österut till Huddinge Centrum. Till centrala Stockholm är det 20 minuters bilväg.

Fastigheten ligger inom ett område som huvudsakligen används för uppställning och lager/lättare industri. Området genomgår f n en utveckling till ett modernt område för industri  och handel.

Ansvarig Mäklare

Tomas Solberg
Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
070-782 00 84