• Entré
  • Glasad entré
  • Infart ifrån Ranhammarsvägen
Stockholm
Butik - Uthyres
Adress
Ranhammarsvägen 29
Hyra
1 500 kr/kvm/år
Årshyra
907 500 kr/år
Butiksarea
605 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Butik/- kontors/- lager lokal i Bromma

Yteffektiv butikslokal med generös takhöjd. Lokalen har en fin glasad entré med automatiska stora glasdörrar och en öppen butiksyta med stora skyltfönster runtom för bra exponering. Bra lagerutrymmen finns. I bakre delen av lokalen finns också kontor, konferensrum, personalkök samt wc med dusch. Lokalen har en egen lastkaj. Kundparkeringar finns utanför entrén.
Tillträde efter överenskommelse.

Planlösning

Kundparkeringar finns utanför entrén. Entrén är stor och inglasad och in till butiken finns en trappa eller alternativt med en hiss. Butiksytan är en öppen yta med bra skyltfönster runt om. Bakom kassa delen kommer man in till lagerytorna samt till personalutrymmena som har kontor, konferensrum och lunchrum. Hela lokalen har fina stengolv.

Omgivning/Natur

Mitt på Ranhammarsvägen ligger butiken med grannar så som Villa Garden, Flinks Järn och Max Hamburger restaurang. 10 minuters promenad till Bromma Blocks.

Kommunikationer

Närhet till både E4 och E18. Tvärbanestationen Norra Ulvsunda inom gångavstånd. Bra busskommunikationer busslinjer 112, 155 och 156  som tar ca 5 minuter till T-bana Brommaplan.