• Framsidan med kundentré och p-platser
  • Fasaden framsida med kundentré
  • Butiksdel nedre plan
  • Butiksdel nedre plan
  • Butiksdel loftplan
  • Varuintag till lager
  • 2 st lastintag med lastkaj för lätt lastbil
  • Baksidan med lastintag samt svängradie för lastbilar
  • Kontor
  • Fastigheten ligger precis intill huvudleden till Västerås med skyltläge
Surahammar
Butik - Uthyres
Adress
Enbärsvägen 10
Hyra
320 kr/kvm/år
Lokalarea
3 000 Kvm
Tomtarea
7 194 Kvm

För mer information kontakta

Karl Ewaldh Karl Ewaldh Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare karl.ewaldh@bjurfors.se
08-410 396 19
070-976 91 19

Kontakta mäklaren för visning

Handelsfastighet uthyres med skyltläge längs riksväg 66

Nu har ni möjligheten att hyra en handelsfastighet av ett etablerat och stabilt möbelföretag som funnits i lokalen sedan 70-talet. Stafettpinnen lämnas över vad gäller fastigheten till ett företag att få möjligheten att hyra hela eller delar av fastigheten. Fastigheten består av stora butiksytor samt lagerytor. 30-40 p-platser på tomten. Fastigheten är belägen i Surahammar precis intill riksväg 66 med skyltläge. Endast 10 min till Västerås.
Uthyrning sker enl överenskommelse med möjlighet att köpa fastigheten på sikt. Tillträde enligt ö.k.

Kontakta Karl Ewaldh för mer information.

Planlösning

Fastigheten/lokalen ligger belägen i ett handels/industriområde vid infarten till Surahammar från riksväg 66. Fastigheten har skyltläge mot riksvägen medan infarten är från lokalgata. På fastigheten finns en byggnad, två in/utfarter samt asfalterad yta hela vägen runtom med ett 30-40 bilplatser samt plats för lastbilstransporter.

Aders Möbler är en etablerad möbelverksamhet i Surahammar som är välkänd i grannkommunerna. Verksamheten har bedrivits sedan 1944 varav i denna fastighet sedan 70-talet.

Planlösning:
Från gatan sett kommer du först till butiksdelen som består av utställningsyta av möbler och inredning. Den höga takhöjden ger ett ljust och luftigt intryck av lokalen då det är stora skyltfönster som sträcker sig en bra bit runt byggnaden. I byggnadens mittdel så fortsätter butiken även upp på entresolplanet. 
På byggnadens högra sida finns personalrum såsom kontor, pentry, flertalet wc samt teknikrum. 
I byggnadens bakre del finns lagerdel med last- och varuintag. Här finns pallställage och två lastkajer anpassade för transporter med lätt lastbil. Ägaren har tidigare övervägt att gräva ut lastrampen ytterligare för möjlighet att kunna ta emot större transporter.

Kommunikationer

Surahammar ligger endast ca 20 km ifrån Västerås vilket tar ca 10-12 minuter att köra. I Surahammars centrum finner du även tågstation samt busstation som tar dig till angränsande städer, kommuner och till/från Stockholm. Avståndet till Stockholm är ca 12 mil.

Kommun/Närservice

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet. Kommunen har ca 10 000 invånare och ligger endast 20 km ifrån Västerås.

I Surahammar finns flera butiker, matvaruaffärer, caféer och restauranger. Behöver du köpa möbler och husgeråd finns även secondhand-butik och loppis. Arbetsförmedlingen har kontor i Surahammar. Vid centrum ligger både biblitotek, Folkets Hus och biograf där de även anordnar även konserter och teaterföreställningar. Det finns många idrottsföreningar och i närheten av centrum finns badhus, fotbollsplaner, ridhus, idrottshallar och ishall. 

Övrigt

Visning av fastigheten/lokalen sker efter överenskommelse.

Visning fram till: Löpande.
Hyresavtal tecknas senast: Enligt överenskommelse.
Tillträde senast: Enligt överenskommelse.