• Storgatan
  • Grannar
Södertälje
Butik - Uthyres
Adress
Astrabacken 6 A
Hyra
2 500 kr/kvm/år
Årshyra
285 000 kr/år
Butiksarea
114 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Butik/kontorslokal 114 kvm

Passa på att bli den första hyresgästen i en butikslokal med välvda stora skyltfönster mot Astrabacken. Lokalen passar utmärkt för handel, kontor, skönhetsvård mm. Fastigheten präglas av en modern industrikaraktär med vacker tegelfasad och det finns 136 bostäder i fastigheten samt över 600 bostäder i direkta grannfastigheter.

Planlösning

Lokalen har en glasad entrédörr från Astrabacken och fyra stora välvda skyltfönster. Wc och pentry och ett mindre rum finns i lokalen i övrigt har lokalen en öppen planlösning. Lokalen har målade väggar och parkettgolv. Sedan är det upp till Hyresgästen att verksamhets anpassa lokalen efter behov och koncept. 

 

Omgivning/Natur

Fastigheten ligger endast några hundra meter ifrån Stortorget och ett kvarter ovanför Södertälje kanal. Här är man mitt i ett expansivt hot spot-område. Bredvid vetenskapsmuseet Tom Tits med ca 170 000 besökare per år, innovativa Södertälje Sciense Park, Campus Telge, KTH, Astra Zeneca och Elite Hotels nya satsning. Hotellet kommer innehålla en konferensanläggning och flera restauranger. Förutom nya Elite Hotels kommer kanalstråket att rustas upp och göras till en trevlig mötesplats med soliga uteserveringar. Dessutom planerar populära Grafikens Hus att etablera sig bredvid Tom Tits.

Detta kvarter utvecklas nu till en ny modern, charmig och levande stadsdel i Södertälje. Här möts unga och gamla, studenter, forskare, företagare och entreprenörer. Tack vare flera attraktiva destinationer, universitetsutbildning och stora arbetsgivare i direkt närhet är det ett stort flöde med människor i området. Läget präglas också av goda kommunikationer, närhet till service, vatten och natur.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser,  gångavstånd till centrum och pendeltågsstationen

Garageplatser finns att hyra i fastigheten..