• 4-Fasad
  • 2-Fasad
  • 29-Fasad
Luleå
Bostadsfastighet
Adress
Östra Järnvägsesplanaden 2 & 4
Uthyrbar area
880 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
1 744 983 kr/år
Tomtarea
2 184 Kvm

För mer information kontakta

Gustav Sandström Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90

Kontakta mäklaren för visning

För mer information kontakta

Hampus Tapper Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86

Kontakta mäklaren för visning

Centralt belägen bostadsfastighet

Bostadsfastighet med 16 lägenheter och garage. Centralt belägen på Östermalm. Total lägenhetsyta om 880 kvm bestående av 16 lägenheter i varierande storlek fördelat på två byggnader. 6 garageplatser och 12st p-platser. Aktuell byggrätt utnyttjad men total markareal om 2 184 kvm kan ge framtida byggrättsmöjligheter.

Fastighetsbeskrivning

Husen har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren med mestadels nya 3-glasfönster, ny fasad med belysning samt renoverade trapphus och tvättstugor. Garage med 6 platser uppfört 2017 och 12st
motorvärmarplatser där alla inte är uthyrda men efterfrågan är stor. De flesta lägenheterna är i fint renoverat skick, en av lägenheterna har renoveringsbehov. 

I dagsläget finns åtta elmätare i de två huskropparna, dessa stämmer ej överens med de lägenheter som finns så därav sker ingen individuell mätning för varje lägenhet i dagsläget. Här finns möjlighet att antingen dra om elen och installera nya mätare eller att fakturera schablonbelopp för elen till samtliga lägenheter förutom de fem företagslägenheterna där elen ingår. Till de fem företagslägenheterna ingår även kabel-tv, bredband och motorvärmarplatser. I övriga lägenheter bekostar

Hyresgästerna sina egna enskilda abonnemang hos ComHem på fiber och kabel-TV
utöver grundutbudet. Stora outnyttjade källarytor med potential att inreda för ytterligare hyresintäkter.

Lägenheterna varierar mellan 26 - 81kvm. 

Omgivning/Natur

Östermalm präglas av mestadels villabebyggelse och gränsar i väster till Luleås innerstad (längs järnvägen) och i norr mot Bergviken.