• Fastigheten
  • Fastigheten
  • Entré
Botkyrka
Lager - Uthyres
Adress
Mekanikervägen 12
Hyra
1 200 kr/kvm/år
Årshyra
600 000 kr/år
Lokalarea
500 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Egen kontor-/lager-/verkstadsfastighet

Hyr en egen suterrängfastighet med bra kontors-/lager-/verkstadsytor samt mark runt om. Kontoret har en egen ingång med kundentré. Lagret/verkstaden har 2 stycken markportar 3,70 m höga x 3 m breda och inhägnad gård med gott om uppställningsytor, takhöjden är 4 meter, tomten är 3 110 kvm.

Planlösning

Det finns gott om asfalterad mark och parkeringar utanför verkstad/lagerlokalen och vid nedre delen och Entrén. Övre delen är inhägnad och har portar till verkstads-/lagerytorna och en grind med en trappa ner till den nedre delen. 

Bottenvåningen består av kontor, personalutrymmen och en välkomnande entré. Till vänster om entrén kommer man till ett större konferensrum och bakom det ligger kök med gott om matplatser samt två stycken omklädningsrum med duschar och wc. Till höger om entrén ligger kontorsytorna.

Övervåningen har två st portar som leder in till verkstad/lager ytorna. Tidigare hyresgäst har byggt rum i verkstad/lagerlokalen men det finns möjlighet att öppna upp till en öppen yta.

Våningarna binds även ihop med en intern trappa.

Omgivning/Natur

Diverse hantverkare och mindre industrier i området. Lunchrestaurang finns. Ca 10 minuter till Flemingsbergs centrum med diverse utbud.

Kommunikationer

Pendeltåg till Tullinge station eller Flemingsbergs station. Buss går till området.