Danderyd
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Vendevägen 89
Hyra:
2 600 kr/kvm/år
Bruttoarea:
384 kvm

Elegant kontor

Välkommen till ett magnifikt kontorsutrymme om 384 kvm beläget på Vendevägen 89 i Danderyd. Detta elegant utformade kontor erbjuder en genomgående hög standard med enastående materialval och imponerande design, skapandes en känsla av lyx och exklusivitet.

Med en harmonisk atmosfär och generöst tilltagen yta utgör detta kontor en idealisk arbetsplats för företag som strävar efter en inspirerande miljö. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en professionell men samtidigt inbjudande känsla, vilket skapar en perfekt balans mellan elegans och funktionalitet.

Detta exklusiva utrymme erbjuder en möjlighet att uppleva arbetsdagar med stil och komfort. Ta chansen att skapa en fantastisk arbetsmiljö för ditt företag i detta unika kontor med enastående egenskaper och en plats som utstrålar professionalitet och välbefinnande.

Planlösning

Receptionen på entréplan välkomnar dig och era besökare på ett professionellt och trevligt sätt. Hela lokalen och anläggningen är tilltalande och genomgående välplanerad med ytor för allt som behövs för en modern och trivsam arbetsplats.

Kommunikationer

Ett par minuters promenad från T-banestationen Mörby centrum. Till Stockholm City tar ca 15 min. Från Arlanda flygplats tar det 25-30 minuter och från Bromma flygplats 15-20 minuter.

Övrigt

Kontakta mäklaren för mer info samt visning.

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Reg. Fastighetsmäklare - Lokalmäklare - Uthyrare rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88