Flygbild - framsidan
Täby
Kontorsfastighet
Adress:
Enhagsvägen 18
Åsatt fastighetsvärde:
20 000 000 kr
Hyresintäkt:
1 786 332 kr/år
Bruttoarea:
846 kvm
Markareal:
1434 kvm

Etablerat kontorshotell i Täby med god avkastning

I dessa tider söker sig allt fler verksamheter till mindre och flexiblare kontorslösningar där kontorshotellen är de som bäst kan möta den efterfrågan. Täby Kontorshotell har varit etablerad i 20 år och är välkänd i området. Fastigheten är välskött och lättförvaltad och ger bra avkastning. Byggnaden är om 846 kvm fördelad på 2 plan där knappt 600 kvm utgör kontorshotellrum medan ca 250 kvm utgör gemensamhetsyta. Fastigheten har fått positivt planbesked för prövning av ny detaljplan med utökad byggrätt och fler våningsplan. Försäljningen genomförs i form av försäljning av aktierna till Täby Kontorshotell AB som äger fastigheten Kardanen 2 och driver kontorshotellverksamheten. För närvarande är 2/3 av rummen uthyrda och ger en god avkastning.

FÖR MER INFORMATION, MAILA LARSSAN LUNDBERG OCH EFTRFRÅGA PROSPEKT.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten är väletablerad sedan många år som kontorshotell och är eftertraktad. Byggnaden är planerad i två plan där nedre plan utgörs av entré, flertalet wc samt dusch, postboxar och en mindre loungedel. Kontorsrummen som kan hyras möblerade eller omöblerade är i varierade storlekar mellan 8-30 kvm. Ljusa och fräscha ytskikt och med fönster till alla rum. I dusch och wc är alla rummen med kaklade väggar och klinkrade golv. På husets baksida finns en lastkaj för lastbilstransporter som når de två lagerlokaler (50 kvm respektive 20 kvm) som finns i huset.

Övre planet nås med trappan vid loungen alternativt varuhiss. Här finns fler kontorsrum i samma varierande storlekar samt ett konferensrum, wc och ett gemensamt kök med matplatser och kaffemaskin.

Ventilationen är mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning av värme samt kyla som säkerställer en behaglig temperatur även under varma sommardagar. 

Som hyresgäst i kontorshotellet ingår utöver rummet du hyr även fri tillgång till internet med fiberuppkoppling, kaffemaskinen, kopiator, tillgång att boka konferensrummet, städning samt fri parkering på någon av de 24 p-platserna som finns utanför byggnaden.

Ansvarig Mäklare

Larssan Lundberg
Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07