Naffentorpsvägen
Malmö
Lokal/Bostadsfastighet
Adress:
Naffentorpsvägen 90 A-C
Pris:
5 995 000 kr
Bruttoarea:
580 kvm
Markareal:
3587 kvm

Fastighet med många möjligheter

Hyresfastighet med två stora lägenheter och en verksamhetslokal beläget nära Hyllie och Svågertorp med bra kommunikationer.
Säljes tomställd.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten utgör ca 3 587 kvm tomt, med en byggnad från 1900 talets början i två plan innehållande en verksamhetsdel om ca 220 kvm på bottenvåningen och en lägenhet om 4 rum och kök på ca 180 kvm i behov av renovering. På ovanvåningen finns en lägenhet om ca 180 kvm med nyare kök och badrum.

Ursprungligen byggdes huset som Vintrie Kommunhus men under 1920 talet byggds fastigheten om till Naffentorps folkskola. 1978 fick huset sin nuvarande disponering och därefter har löpande renoveringar skett. 

På tomten finns också ett uthus med garage, förråd och bra biytor.

Planlösning

Lägenhet 1 är ca 180 kvm med entré mot gatan och gästwc, stort vardagsrum i vinkel med öppen spis och kök mot trädgården. Utgång till uteplats och trädgård. På ovanvåningen finns allrum och sovrum, badrum och utgång till balkong i söderläge.

Lägenhet 2 ligger på ovanvåningen och har egen uppgång från trädgården. Nytt kök och allrum från 2020, två ljusa sovrum, dressingrum badrum med tvättmaskin, nyrenoverad gästwc samt vardagsrum.

Verksamhetsdelen är ca 220 kvm och har under många år varit screentryckeri och har bra takhöjd och många möjligheter.

 

Omgivning/Natur

Fritt läge med härlig utsikt över åkrarna. Några minuter från Hylle och Svågertorp. 

Kommunikationer

Någon minut från påfarten till yttre ringvägen, Pildammsvägen och du når enkelt Hyllie och centrala Malmö.

Närservice

All service med affärer, restauranger, tågstationer och allmänna kommunikationer finns i Hyllie och Svågertorp.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten.

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

Ansvarig Mäklare

Mikael Ekman
Mikael Ekman Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare mikael.ekman@bjurfors.se
040-608 38 82