Fasad
Stockholm
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Norra Malmvägen 143
Lokal, valbar area:
450–1 800 kvm

Fin möjlighet med strategiskt läge

Varmt välkomna till Norra Malmvägen 143, ett toppenläge för företag precis utanför Stockholm! Det är en riktigt smart plats, mitt emellan Stockholm och Arlanda, nära Häggviks handelsplats där allt finns. Dessutom är det superlätt att ta sig hit och härifrån eftersom både E4:an och Norrortsleden passerar här.

Planlösning

Planlösning. När ni anländer hit möts ni genast av en trevlig fastighets gemensamma receptionen där ni kan checka in och ta en kaffe medan ni väntar. Detta skapar en väldigt professionell känsla för era besökare, kunder och medarbetare. Det finns även en restaurang i fastigheten, Food och Co som serverar olika rätter varje dag. Efter receptionen kommer ni till ett fint atrium där det finns möbler för spontana möten eller för att koppla av från jobbet med en paus. Receptionen erbjuder också olika tjänster för att underlätta för era medarbetare.

Hela våningsplanet är 1 800 kvm och kan enkelt delas upp i mindre sektioner på 450 kvm. Lokalerna har stora fönster runt omkring och en flexibel layout som skapar en ljus och inspirerande arbetsplats. Utrymmena är passande för både traditionell kontorsinredning och för att skapa en kreativ atmosfär om det är vad er verksamhet behöver. Man har satsat mycket på att hålla byggnaden modern och miljövänlig, och har till och med fått certifieringen BREEAM Excellent.

Kommunikationer

Kommunikationer. Pendeltåg från Stockholm Centralstation till Häggvik station samt flertalet bussar. Ligger vid E4:an samt Norrortsleden.

Närservice

Alldeles bredvid byggnaden finns en plats där era anställda enkelt kan utföra ärenden efter jobbet eller under lunchen. Där finns mataffärer, systembolaget och mycket annat. Dessutom är Stinsen och Sollentuna centrum inte långt borta, där det finns massor av shopping- och service alternativ.

Övrigt

Övrigt. Fastigheten har ett gym, ett parkeringsgarage med flertalet laddplatser för elbilar samt cykelparkering för de som cyklar till jobbet.

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Affärsområdeschef Uthyrning & Företagsförmedling rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88