Köksavdelning på kontoret
Stockholm
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Gammelgårdsvägen 38-40
Bruttoarea:
230 kvm

Fräscht och ljust kontor med vy mot Mälaren

Modernt och funktionellt kontor för en produktiv och trivsam arbetsmiljö på Stora Essingen. Kontoret har varierande storlekar på kontorsrummen och öppna loungeytor runt köksdelen. Det finns två konferensrum och ett lager/arkivrum med generös takhöjd. På plan 6 finns fina gemensamhetsytor att nyttja för events eller möten, med terrasser och fantastisk utsikt. Lokalen är momsbefriad.

Planlösning

Med markplansläge från Gammelgårdsvägen 40 ligger kontoret. Innanför entrén finns en kundwc samt en större hwc med dusch. På höger sida ligger sex kontorsrum i olika storlekar, alla med fönster ut mot Mälaren. Längre in i lokalen möts du av en öppen köksyta med gott om plats för fika och luncher. Här finns också två luftiga konferensrum. Några trappsteg ner kommer du till ett större rum med generös takhöjd som idag används till lager/arkivrum.

Omgivning

På västra sidan av Stora Essingen ligger kontoret precis intill vattnet och Oxhålsbadet, med en fantastisk utsikt över Mälaren och en naturskön miljö. På Stora Essingen finns ett bra utbud av restauranger och affärer.
Det finns parkeringar att hyra.

Kommunikationer

En kort promenad till tvärbanestationen som går antingen mot Solna eller Sickla. Även buss nr 1 går straxt utanför. 

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06