• 6083584-65
  • 6083584-64
  • 6083584-63
Malmö
Bostadsfastighet
Adress
Lyckesholmsgatan 21
Pris
7 995 000 kr
Tomtarea
1 177 Kvm

För mer information kontakta

Mats Lundberg Mats Lundberg Reg. Fastighetsmäklare mats.lundberg@bjurfors.se
040-608 30 11

Kontakta mäklaren för visning

Gullvik anno 1908

Anrik fastighet från början av 1900-talet om ca 325 kvm fördelade 1,5 plan, med möjlighet till uthyrning av två lägenheter.

Fastighetsbeskrivning
Interiör

Lägenhet: 1
En lägenhet på 5 rum med egen från sidan som huvudingång men även ingång ifrån baksidan av huset längs med ena kortsidan. Här finner vi ett stort vardagsrum med köket i anslutning. Köket går i tonerna av vitt med laminatbänkskiva och klinker i grått samt utrustat med spis, kolfilterfläkt, kyl&frys. Tre större sovrum med bra storlek och ett mindre som också kan användas till kontor eller förvaringsyta. På golvet ligger ett brunt laminatgolv och övriga ytskikt går i vita toner vilket även är genomgående i hela bostaden. Lägenheten har en gästtoalett med wc och badrum med spegelskåp, wc, samt en dusch. Vi tar oss upp på ovanvåningen som är fullutrustat med kök, badrum och gäst-wc. Köket ligger på ena sidan med öppen social planlösning mot ett väl tilltaget allrum. Ovanvåningen erbjuder oss fyra sovrum i bra storlek. En gäst-wc och ett större badrum utrustat med wc, badkar, handfat och spegelskåp. En rymlig ovanvåning med trevliga attribut från byggnadsåret i det vitlaserade takbjälkar och mycket trevligt ljusinsläpp.

Lägenhet: 2
Här möts vi av en separat entré med ingång från Lyckesholmsgatan. Tilltagna rum storleksmässigt med tre rum och kök. Här går att hyra ut alternativt också användas som kontor.
I källarplan finns det två utrymmen på vardera sida av huset, en för tvättstuga och andra delen för fjärrvärmeinstallationen.

Omgivning/Natur

Friköpt tomt om 1177 kvm i ett lugnt och trevligt villaområde.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Ansvarig mäklare

Johannes Rundberg

Fastighetsmäklare

johannes.rundberg@bjurfors.se
Telefon: 0739-20 66 77