Kristianstad
Butik/Handelsfastighet
Adress
Köpmannagatan 27
Pris
5 500 000 kr
Uthyrbar area
345 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
316 000 kr/år

För mer information kontakta

Torbjörn Persson Torbjörn Persson Reg. Fastighetsmäklare torbjorn.persson@bjurfors.se
040-608 38 81

Kontakta mäklaren för visning

Hyresfastighet centralt i Åhus

Hyresfastighet centralt i Åhus med två butiker i bottenplan och en lägenhet på plan två.
Kontakta Anette Årcén 0701-64 19 98

Fastighetsbeskrivning

Nu finns möjlighet att bli ägare av denna mindre hyresfastighet med två lokaler i markplan med skyltfönster samt en rymlig, totalrenoverad 3,5:a på ovanvåningen med balkong och utsikt över butiksstråket på Köpmannagatan- centralt i Åhus.

Butik 1

Butiksyta: ca 155 kvm
Hyresintäkt: 149 000 kr exkl. moms.

I hyra ingår el, värme, renhållning och försäkring.

Butik 2

Butiksyta: ca 90 kvm
Hyresintäkt: 114 000 kr exkl moms.

I hyra ingår el, värme, renhållning och försäkring.

Lägenhet

Lägenheten nås från fastighets baksida via den mysiga och totalt insynsskyddade innergården. Här möts ni av en hall med plats för avhängning. Till höger finns även trappan till bostadsplanet samt helkaklat badrum med dusch.

Lägenheten välkomnar med en rymlig och möblerbar hall med en ljus klinker på golvet som löper vidare till kök och matplats. Direkt till höger finns ett av hemmets två sovrum.
Via hallen nås en gästtoalett samt köket. Köket är påkostat från Ballingslöv med massiv inredning i björk, rostfria vitvaror samt inbyggd ugn och micro. Kyl och frys är i praktiskt side by side med integrerad ismaskin. Köket är i öppen planlösning med intilliggande allrum som snyggt delas av med en praktisk bardisk. Allrummet är ljust och luftigt med utgång till balkong i härligt västerläge med utsikt över gångstråket på Köpmannagatan.

Till vänster nås en rymlig matplats med takfönster samt hemmets andra sovrum.

Från allrummet finns en dörr till den oinredda vinden samt ett fläktrum för fastighetens ventilation.

Innergården är en riktig oas med gott om plats för avkoppling och umgänge. Här kan man inte ana att precis bakom huset finns Åhus myllrande gata och endast en stenkast bort finns Åhus gemytliga hamn och restaurangliv. Via altanen nås tvättstuga. Varmt välkommen!

Hyresintäkt: 56 000 kr exkl. moms. I hyra ingår el, värme, renhållning och försäkring. Bostadsyta: ca 100 kvm. 

Visas onsdag den 5/6 samt söndagen den 9/6    

För mer information kontakta

Kontakta Anette Årcén 0701-64 19 98, anette.arcen@bjurfors.se 

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. 

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten.