• Mårtensgatan 29
  • Gård med parkering
  • Ljusa lokaler
Kävlinge
Bostadsfastighet
Adress
Mårtensgatan 29
Åsatt fastighetsvärde
6 000 000 kr
Uthyrbar area
390 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
417 492 kr/år
Tomtarea
458 Kvm

För mer information kontakta

Mikael Ekman Mikael Ekman Reg. Fastighetsmäklare mikael.ekman@bjurfors.se
040-608 38 82
073-920 66 63

Kontakta mäklaren för visning

Hyresfastighet Kävlinge

Mycket välskött hyresfastighet på bästa affärsläge i Kävlinge. Fullt uthyrd.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten är bebyggd 1959 med ett hus i två plan med vind och källare samt ett plan i vinkel mot gården.

På bottenvåningen finns en ljus och nyrenoverad butikslokal om ca 160 kvm. Stora skyltfönster på hörnan och bra butiksläge. Här finns källare med förråd och lager. Denna hyrs idag av Mäklarfirman Landgren. Från Bruksgatan och gården finns en butikslokal om ca 60 kvm. Denna är uthyrd till en Alpha Vitae.

Hela ovanvåningen utgör en lägenhet om ca 170 kvm fördelat på 5 rum och kök.

Bra vindsutrymme som är tomställt och källare med tvättstuga samt lägenhetsförråd.  I källaren finns också pannrum förråd och butikens källarförråd nås med separat trappa från butiken.

Innergård med parkeringsplatser och ett garage som hyrs ut.

Fastigheten är fullt uthyrd.

Planlösning

Butikslokalen på bottenvåningen mot Mårtensgatan är helt renoverad med nya skyltfönster, ventilation och ett kök från 2014. Öppet kontorslandskap, mötesrum och wc. Separat nedgång till förråd och lager i källaren.

Butikslokalen på gården är ca 600 kvm och består av 2 rum och entré med wc. 

Lägenheten på ovanvåningen är ca 170 kvm och har ett stort ljust vardagsrum med fönster på gaveln, rymligt kök, helkaklat badrum, 3 sovrum, två balkonger och fina parkettgolv. Mycket fint skick.

På gården finns också ett garage som är uthyrt.

Kommunikationer

En kort promenad till busstorget och tågstationen. Mycket bra kommunikationer till Malmö, Lund och Köpenhamn.

Närservice

Med läget mitt i centrum finns all service, butiker, restauranger inom promenadavstånd.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.

Försäljningen kommer att genomföras som en bolagsaffär i vilket aktierna i de bolag som äger fastigheten överlåtes. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.