Idrottsgatan 45
Malmö
Bostadsfastighet
Adress:
Idrottsgatan 45
Pris:
10 500 000 kr
Hyresintäkt:
412 548 kr/år
Bruttoarea:
309 Kvm

Hyresfastighet på Limhamn

Fastigheten är byggd 1906 och innehåller 4 uthyrda lägenheter. Lägenheterna fördelar sig på 3-plan och här finns en total boarea om ca. 309 kvm.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten är byggd 1906 och innehåller idag 4 uthyrda lägenheter. Här finns totalt ca 309 kvm  fördelade på 3 plan. På bottenvåningen finns en renoverad 3:a på ca. 80 kvm samt en 2:a på ca. 59 kvm. På 2:a våningen finns en 6:a om ca. 130 kvm med två badrum och gäst wc. Till denna lägenhet hör också 2 balkonger. Det har tidigare varit tre mindre lägenheter. På 3 våningen (vindsvåningen) finns en mindre lägenhet med 1 rum och kokvrå om ca. 40 kvm. I källaren finns tvättstuga, pannrum och förråd.  

Hyrorna är oförhandlade och ligger på totalt 413 tkr/år, för de uthyrda lägenheterna. Hyresnivå 1.335 kr/kvm/år. 

Driftskostnaderna för 2020 uppgick till 94.000 kr. Fastigheten har delvis nyare isolerglasfönster från (2014), taket byttes på 90-talet och då installerades också fjärrvärmen.

Friköpt hörntomt om 468 kvm belägen i hörnet av Idrottsgatan/Apoteksgatan. På tomten finns uteplats 2 biluppställningsplatser samt cykelförråd.

 

     

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. 

10 % av fastighetspriset erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

 

Ansvarig Mäklare

Mats Lundberg
Mats Lundberg Reg. Fastighetsmäklare mats.lundberg@bjurfors.se
040-608 30 11