• Klaragatan 23
  • Kringbyggd innergård
  • Innergård
Malmö
Bostadsfastighet
Adress
Klaragatan 23
Pris
22 000 000 kr
Uthyrbar area
662 kvm
Tomtarea
704 Kvm

För mer information kontakta

Mikael Ekman Mikael Ekman Reg. Fastighetsmäklare mikael.ekman@bjurfors.se
040-608 38 82
073-920 66 63

Kontakta mäklaren för visning

Hyresfastighet tomställd

Hyresfastighet inrymmande 11- 12 lägenheter säljes tomställd.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten Idrotten 4 ligger lugnt belägen på Sofielund. Tomten utgör 704 kvm och huset uppfördes 1991 innehållande 11 -12 lägenheter om totalt 662 kvm boyta.

Byggnaden är uppförd i 2½ plan med gjuten betongplatta och stomme av betong och trä. Yttertak med bandtäckplåt och fasad av tegel och cementskivor. Alla fönster med isolerglas.

Genom en portik mitt i huskroppen når man en väl skyddad innergård. Här finns inglasade och uppvärmda entréer till lägenheterna i bottenplan samt via trapphus och hiss även en inglasad loftgång på andra våningen. Två vindslägenheter också tillgängliga via trapphus med hiss.

I annexet till höger finns gemensam tvättstuga, pannrum och soprum. 

Ursprungligen byggd för äldreboende men ändrats något genom åren.

 

Planlösning

Entréplan

På entréplan finns Lägenhet 1 som utgör tre rum och kök med två badrum och en yta om ca 95 kvm. 

Lägenhet 2 är två rum och kök med vardagsrum och sovrum mot gatan, Lägenhet 5 är Ett rum och kök om ca 37 kvm och är upptaget som "Allrum". Lägenhet 6 och 7 är sammanslagen och idag en tre rumslägenhet med kök på ca 74 kvm. Detta har ursprungligen varit 2 stycken ettor om ca 37 kvm styck. 

På plan två finns lägenhet 3, en Ett rums lägenhet med kök om ca 37 kvm. Intill finns lägenhet nr 4 som är en två rums lägenhet med kök om ca 50 kvm. Lägenhet nr 8 är en en och en halv rums lägenhet lägenhet om ca 53 kvm. Lägenhet nr 9 är en etta med kök och bad om ca 37 kvm. 

På plan 3 finns lägenhet nr 11, en tvåa med kök och bad om ca 71 kvm samt lägenhet nr 12 som är en tre och ett halv rums lägenhet om ca 105 kvm. Här uppe finns också lägenhetsförråd.

Förråd till övriga lägenheter finns på varje våningsplan.

Omgivning

Lugnt beläget på Klaragatan mitt i Sofielund. Området har en blandning an en familjs fastigheter och flerbostadsbebyggelse. Det finns även skolor och lite lokaler i området. 

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå med bil. På Lönngatan och Nobelvägen finns bra bussförbindelser. Till Södervärns busstation är det ca 500 meter och till Triangelns station är det ca 1 km.

Närservice

Bra utbud av service i form av affärer, restauranger.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. 

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.