Fastigheten
Upplands Väsby
BRF Industri/Lager
Adress:
Jupitervägen 8a, Lokal 3
Pris:
2 395 000 kr
Lokalarea:
174 Kvm

Industri/Lager/Kontor - Upplands Väsby

Brf lokal i toppskick med närhet till E4:an i Upplands Väsby. Lokalen är i två plan med öppna ytor för t ex verkstad, kontor eller lager. Bra takhöjd och stor vikport. Lokalen är ca 174 kvm med möjlighet att även bygga till ett Entresolplan.

Fastighetsbeskrivning

Jupitervägen 8a består av 20 verksamhetslokaler i Brf Universum företagspark, belägen i Njursta industriområde. Moderna och yteffektiva lokaler om ca 174 kvm fördelat på 2 plan.
Till varje lokal tillhör 2 p-platser i anslutning till respektive lokal. Det går att hyra extra platser för den som har större behov av parkeringsyta. Staketomgärdad och hårdgjord gårdsplan med grindar som hålls låsta efter arbetstid. Staketet har rakbladstråd på toppen för extra säkerhet.
Mekanisk till- och frånluftsventilation. Uppvärmning genom bergvärme och med fjärrvärme som spets. Oljeavskiljare i varje lokal med gemensam tömning som ingår i avgiften till föreningen.

Planlösning

Nedre plan har en takhöjd om ca 4,8 m och en lastport om ca 4,0 m bred X 4,5 m hög. Finns möjlighet att sätta in ett entrésolplan vid behov av mer golvyta.

Övre plan har en takhöjd om ca 2,5 - 3,3 meter. Fönster som ger bra ljusinsläpp.

Kommunikationer

Bil: Mälarvägen, som löper genom Njursta, tar dig snabbt till E4 i öster och E18 i väster. Avståndet till centrala Stockholm är ca 2,5 mil och till Uppsala knappt det dubbla. Med bil, beroende på trafiksituation, tar det ca 17 min till och från Stockholm.

Buss: Omedelbart utanför fastigheten stannar buss 535 (Upplands Väsby station - Njursta - Runby - Upplands Väsby station), och längs Mälarvägen finns även hållplats för linje 532 (Upplands Väsby - Runby - Sättra - Runsa). Pendeltåg: Restid från Upplands Väsby station till Stockholms Central är ca 27 min, och till Arlanda cirka 17 minuter.

Vägbeskrivning
Från E4 tar man av vid Trafikplats Glädjen, in på Mälarvägen västerut, genom centrala Upplands Väsby/Vilunda och över järnvägsspåren. Efter järnvägen kommer en rondell, invid Hemköp, där man tar av till vänster in på Jupitervägen/Njursta där man efter 500 meter finner fastigheten på vänster sida.

Närservice

I en närbelägen fastighet finns en stor och välbesökt lunchrestaurang och ytterligare ett hundratal meter bort, vid korsningen Juptervägen/Mälarvägen, finns bensinstation samt en stor Hemköpbutik som håller öppet mellan kl. 8-22 alla dagar. I Väsby Centrum, som ligger mindre än fem minuter bort med bil, finns 80 olika butiker med ett brett utbud av kläder, heminredning, elektronik, skönhetsvård, hälsokost, böcker, sybutik, blommor, smycken e.t.c. Det finns även ett antal restauranger och mataffärer att välja bland; Sushi, Subway, Wäsby Stekhus, konditori, Centrumgrillen, Wayne's Coffee, Wokhouse, Coop, ICA m.fl.

Ekonomi

Exempel på finansiering och månadskostnad för lokal om ca 174 kvm

Pris: 2 450 000 kr
Egen insats (50%): 1 225 000 kr (banker lånar normalt ut 50% av köpeskillingen)
Banklån (50%): 1 225 000 kr
Ränta: 2,5% (uppskattad ränta)

Prel brf Årsavgift: 64 212 kr
Lånekostnad: 30 625 kr
Totalkostnad / år: 94 837 kr
Totalkostnad / mån: 7 903 kr
Årskostnad / kvm: 545 kr
Bedömd hyra för motsvarande lokal:  Ca 1 300 kr/kvm/år
Bedömd besparing jämfört med att hyra: 131 363 kr/år.

Kostnad för uppvärmning tillkommer.

 

Ansvarig Mäklare

Hampus Tapper
Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86