Inhägnad samt grindar
Vallentuna
BRF Industrilokal
Adress:
Fågelsångsvägen 6 (29)
Pris:
1 950 000 kr
Avgift:
4 331 kr/mån
Lokalarea:
110 kvm

Industri- och lagerlokal om ca 110 kvm med perfekta ytor

Perfekt för lager och mindre verkstad samt kontor på entresolplan. Avsättningar för möjlighet att installera våtutrymme m.m. Lokalen är fördelad på bottenplan om ca 75 kvm samt entresol ca 35 kvm.

Planlösning

Den aktuella lokalen har en yta om 110 kvm (ink entresol). Egen parkeringszon om ca 35 kvm utanför lokalen.

ENTRÉPLAN
Lokalen har en varierande takhöjd om ca 6 respektive 3 m under entresolplan. Vikporten är H 2,8 m x B 3 m. Betonggolv (bärighet ca 1500 kg/m²) med inbyggd golvvärme och borrsäkert djup om ca 10 cm. Flertalet förberedda avlopps och vattenanslutningar för möjligheten till installation av pentry, dusch eller wc. Golvbrunn kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Idag är elen uppsäkrad till 25 Ampér

ÖVRE PLAN
Trappa till övre plan där takhöjden är ca 2,8 m på lägsta del. Golvet är av spångolv med överliggande laminatgolv, bärighet ca 250 kg/m² Då lokalen är genomgående finns fönster i två väderstreck vilket gör lokalen ljus.

EXTERIÖRT
Utanför lokalen har man en egen asfalterad uppställningsyta om ca 35 kvm som man kan nyttja som p-plats för två bilar eller som uppställningsyta. Belysningen utanför lokalen är rörelseaktiverad

Omgivning

Brf Bällsta industripark ligger i Fågelsångens industriområde, korsningen Arningevägen och Bällstabergsvägen. Fågelsångens industriområde präglas av stark tillväxt och flera företagsetableringar har nyligen skett inom lager, kontor, produktion och försäljning.

Kommunikationer

Brf Bällsta industripark är beläget vid väg 264 som knyter ihop Arninge, Täby och Vallentuna. Nära access till E18 samt till Norrortsleden som leder till E4. Härifrån är det ca 10 minuter till Arninge Centrum samt ca 5 minuter till Vallentuna Centrum. Buss 664 och 608 har hållplatser i den absoluta närheten med hållplatser i Vallentuna stadion samt Humlegården i Stockholm. 

Brf Bällsta Industripark

Föreningen består av 39 st lokaler samt tre uppställningsytor upplåtna med bostadsrätt. Generösa körytor och bra lastmöjligheter. Det finns ett antal besöksparkeringar och ytterligare extra parkeringar som föreningen hyr ut efter medlemmarnas behov. Föreningen har en gemensam undercentral för lokalens golvvärme. Fiber finns framdraget. Fastigheten är inhägnad med kraftigt högsäkerhetsstängsel med tidstyrda grindar (7m). Fastighetsskötsel, administration och yttre underhåll ingår i årsavgiften. Stabil förening med låg belåning och 2% amortering.

Ansvarig Mäklare

Gustav Sandström
Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90