• Entré
  • Konferensrum
  • Kontor
  • Kontor
  • Lunchrum
  • Omklädningsrum
  • Lagerbyggnad
  • Port lagerbyggnad
  • Lastkaj huvudbyggnad
  • Huvudbyggnad
Nacka
Industri/Verkstad
Adress
Grustagsvägen 2
Åsatt fastighetsvärde
33 000 000 kr
Uthyrbar area
1 900 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
2 400 000 kr/år

För mer information kontakta

Jan Jedenborg Jan Jedenborg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare jan.jedenborg@bjurfors.se
08-728 22 86
070-782 00 86

Kontakta mäklaren för visning

Industrifastighet, lager och kontor

På den 3 059 kvm stora tomten finns två moderna sammanbyggda industribyggnader uppförda 2013 och 2016. Byggnadernas totala area är ca 1 900 kvm, fördelat på fribärande lagerytor med ca 9 m i tak, samt kontor och personalytor.

Fastighetsbeskrivning

På fastigheten finns en industribyggnad (huvudbyggnad) uppförd 2013, totalarea ca 1 300 kvm innehållande kontorsytor och personalutrymmen i två våningsplan. I övrigt utgörs byggnaden av en öppen yta för verkstad/produktion. Byggnaden är uppförd på dubbelarmerad betongplatta, stomme är av stål. Yttertaket är isolerat och belagt med plåt. Fasaderna är klädda med plåt. Fönster utgörs av fasta isolerglasfönster. Uppvärmning sker via bergvärme och vattenburen värme via golvslingor i industrihallen. Mekanisk till-och frånluftsventilation. Bottenvåningen innehåller lunchrum och två omklädningsrum med duschar, tvättmaskin och tumlare finns. På övervåningen finns konferensrum och kontorsrum vars golv är belagda med klinkers. Förutom fönster mot gatan finns fönster mot industrihallen. Industridelen innehåller totalt tre portar, varav en port på byggnadens kortsida är till lastkaj belägen på insidan av fastigheten, två portar finns på byggnadens långsida mot lagerbyggnad. Lokalen har en öppen planlösning utan pelare, den invändiga takhöjden är ca 9 m.

På fastigheten finns en industribyggnad (lagerbyggnad) uppförd 2016, totalarea ca 600 kvm innehållande öppen lageryta. Byggnaden är uppförd på dubbelarmerad betongplatta, stomme är av stål. Yttertaket är isolerat och belagt med plåt. Fasaderna är klädda med plåt. Uppvärmning sker via luftvärmepump och via överföring av luftvärme från huvudbyggnaden. Mekanisk till-och frånluftsventilation. Byggnaden innehåller totalt fyra portar, varav två på långsidan och en på vardera kortsida. Lokalen har en öppen planlösning utan pelare, den invändiga takhöjden är ca 6,5 m.

På den asfalterade ytan framför byggnaderna finns ytor för parkering och godshantering. 

Omgivning/Natur

Närliggande bebyggelse utgörs av industribyggnader, i övrigt utgörs närområdet av bostäder.

Kommunikationer

Området nås främst med bil, närhet till motorväg mot Tyresö, Nacka och Nynäsvägen. Bussförbindelse finns inom gångavstånd.

Närservice

Avstånd Älta C ca 1,5 km, Tyresö C ca 3 km, Sickla ca 8 km, Stockholm C ca 12 km.

Lunchrestaurang finns i området

 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

Visning sker löpande 
Loi samt due dilligence start senast: enligt överenskommelse 
Överlåtelseavtal tecknas senast: enligt överenskommelse 
Tillträde senast: enligt överenskommelse