Västervik
Industri - Uthyres
Adress:
Kolonivägen 7
Lokalarea:
376 Kvm

Industrifastighet uthyres i centrala Västervik

Modern och välskött industrifastighet med byggnad om 378 kvm uppförd 2016 med kontor och tre lager/verkstadsenheter. Fjärrvärme och FTX-ventilation. Asfalterad och inhägnad gårdsplan för parkeringar eller uppställningsyta om ca 2 000 kvm med elektronisk grind. Belägen i eftertraktat företags-/handelsområde vid infarten till centrala Västervik.

Planlösning

Fastigheten har en tomtareal om 2 855 kvm och är asfalterad samt inhägnad med elektronisk grind. Stora ytor som kan nyttjas för parkering eller uppställningsyta.

Befintlig byggnad uppförd 2016:
Byggnaden är i stora drag uppdelad i en kontorsdel och tre lokaldelar som kan nyttas som lager eller enklare verkstad. Detta möjliggör flexibiliteten att kunna nyttja antingen hela eller del av byggnaden i egen verksamhet och hyra ut resterande till en eller flera hyresgäster. Genomgående är att skicket är som nytt, moderna och ljusa inredningsval där det bara är att flytta in och börja verksamheten. 

Kontorsdelen har kontorsrum, besökslounge som är i anslutning till fullutrustat pentry, wc inredd i röd mosaik samt förrådsutrymme.

Samtliga lager/verkstadsdelar har epoxigolv med golvbrunn, en eller två lastportar samt öppen golvyta med förvaringsmöjligheter för pallar eller lagerhyllor längs väggarna. 1 st wc i kontorsdelen och 2st lagerdelen. Flertalet eluttag samt trefasuttag.

Omgivning/Natur

Fastigheten är belägen i ett handels-/industriområde som ligger intill Gåserum i västra Västervik. Intilliggande grannar är bland annat Lidl, Granngården, Dahl, Ahlsell, flertalet hantverksföretag, gym, mfl. Alldeles invid genomfartsleden Allén som trafikerar majoriteten av alla fordon som ska till eller ifrån E22:an. Industriområdet har varierande verksamheter men har en huvudinriktning mot handel och bygg och hantverksmarknaden. Man har närhet till det mesta i form av service, restauranger och handel samt endast ca 1500 meter in till Västerviks stadskärna.
Goda logistikmöjligheter att snabbt ta sig in och ut ur området och upp på de stora vägarna.

Kommunikationer

Till Västervik finns både färjetrafik, rälsbuss, vanlig buss samt bil kommunikationer.
Uppskattad körtid med bil från fastigheten till:
Stockholm - ca 3 tim
Norrköping - ca 1 tim 20 min
Linköping - ca 1 tim 25 min 
Oskarshamn - ca 50 min
Jönköping - ca 2 tim 10 min

 

Ansvarig Mäklare

Gustav Sandström
Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90

Biträdande Mäklare

Larssan Lundberg
Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07