• Fasad
  • Övre plan
  • Entréplan
Nacka
BRF Industri/Lager
Adress
Örkroken 2, lokal 11
Pris
2 250 000 kr

För mer information kontakta

Gustav Sandström Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90

Kontakta mäklaren för visning

Industrilokal/er Ältaberg

Industrilokal i Ältaberg med bra tillgänglighet precis intill Tyresövägen. Lokalen som är på ca 208 m2, fördelat på två plan, har en öppen flexibel planlösning och köparen inreder själv utifrån behov och önskemål. En generös om ca 4,8 m takhöjd och stora lastportar ger goda möjligheter att bedriva en mängd olika verksamheter som till exempel produktion, verkstad, kontor, lager och butik. Tre p-platser tillhör lokalen.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten till tomträtten Ältaberg 10:35 ägs av Bostadsrättsföreningen Ältaberg 10:35 och utgörs av 18 bostadsrättslokaler i en byggnad om totalt 3 744 kvm, uppförd 2013. Stålstomme på gjuten armerad betongplatta med ytterväggar i plåt, yttertak av papp och innerväggar i vitplåt. Tomtareal om 4 131 kvm, staketomgärdad, asfalterad, anlagd med p-platser, kör- och uppställningsytor.

Köparen måste vara företag som bedriver momspliktig verksamhet.

Planlösning

Entré via vikport (4,5 m hög, 4,0 m bred ) alternativt dörr. Tre stycken markerade p-platser utomhus och i direkt anslutning till lokalen, inhägnat på fastighetens tomt.

Omgivning/Natur

Ältabergs industriområde är det senast etablerade industriområdet i Nacka kommun. Området utgörs av ca 70 000 kvm mark med ett 30-tal verksamheter. Detaljplanen för området vann laga kraft 2010. Området har blivit mycket populärt och
är i det närmaste fullt utbyggt. Närhet till motorvägsavfarter, Tyresö, Nacka och Nynäsvägen. Området trafikeras av SL-buss. Omgivningen utgörs huvudsakligen av nybyggda industrier och en pågående byggnation av ett bostadsområde i söder.

Närservice

Avstånd Älta C ca 1,5 km, Tyresö C ca 3 km, Sickla ca 8 km, Stockholm C ca 12 km.

Brf Ältaberg 10:35

EKONOMI

Andelstal 5,56%
Månadsavgift 6 400 kr/mån ex moms
Ingår 3 st parkeringsplatser, fastighetsskatt, VA och fastighetsskötsel
Ingår ej: El
Försäkring 
Sophantering

Pantsättningsavgift
1% av prisbasbelopp

Överlåtelseavgift
2,5% av prisbasbelopp