Stor asfalterad avställningsyta på den inhägnade tomten
Upplands Väsby
Industri - Uthyres
Adress:
Bryggerivägen 11
Hyra:
1 100 kr/kvm/år
Industriarea:
1 300 Kvm

Industrilokal i attraktivt läge i Upplands Väsby!

I attraktiva Upplands Väsby ligger denna industrilokal om totalt ca 1 600 kvm med fyra lastportar samt stora uppställningsytor.

Planlösning

Med utmärkt läge på Bryggerivägen 11 i Upplands Väsby ligger denna industrifastighet med lokal om ca 1 600 kvm och inhägnad tomt om ca 3 500 kvm med stor asfalterad yta.

Lokalen består av industri/produktion/lagerytor om ca 1 300 kvm i markplan med fyra bra lastportar varav två är ca 4,5 x 4 meter och två är ca 4,2 x 3,6 meter.
Ytan är avdelad i tre sektioner plus ett rum där det tidigare varit en smedja. Betonggolv med flertalet brunnar. Takhöjd om drygt 5 meter. Belysning genom lysrör samt led.
I bortre delen av lokalen finns kontorsdel, stort kök, allrum, omklädningsrum, wc och duschar. Över denna del finns en övervåning som är lämplig för kontor eller lättare lager.

EL finns indraget om 63 ampere.

Se bifogade planritningar.

Kommunikationer

Bil: Du tar dig snabbt till E4 och E18. Avståndet till centrala Stockholm är drygt 2,5 mil, till Arlanda knappt 2 mil och till Uppsala drygt 4 mil. Med bil, beroende på trafiksituation, tar det ca 25 min till Stockholm.

Buss/Pendeltåg: Ett par minuters promenad till tågstationen samt flertalet bussar.

Närservice

Gångavstånd till flertalet restauranger och mindre butiker. Även nära till Upplands Väsby innecentrum med större utbud. Ett par minuter med bil finner vi flera byggvaruhus samt Bredden med affärer och restauranger.

Motionsslinga och träningsanläggning finns nära fastigheten.

Ansvarig Mäklare

Hampus Tapper
Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86