• Stor industriport till lokalen
  • Fina kontorsplatser med bra ljusinsläpp
  • Inredd ordentligt kök och badrum samt allrum
Upplands-Bro
Industri
Adress
Mätarvägen 12, lokal nr 10
Pris
2 850 000 kr
Lokalarea
208 Kvm
Lokalarea
208 Kvm

För mer information kontakta

Hampus Tapper Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86

Kontakta mäklaren för visning

Industrilokal i populära Brunna industriområde!

Modern bostadsrättslokal i mycket bra skick! Verkstad/lager i bottenplan och inrett kontor med kök och badrum på övre plan. Bra takhöjd och stor lastport. Perfekt för t ex hantverksföretag, entreprenad- eller åkerifirma som behöver både verkstad/lager och fint kontor.
Attraktivt läge alldeles intill E18 vid Kungsängen.
Finns möjlighet att förvärva grannlokalen.

Planlösning

Lokalen är 208 kvm fördelat på två våningsplan.
Entréplan har en takhöjd 4,80 meter och utgörs av en lageryta med golvbrunn kopplad till oljeavskiljare, obehandlat betonggolv, lysrörsbelysning i tak. Varm- och kallvatten finns framdraget liksom ett flertal eluttag. Delvis inbyggd trappa, med smart förvaring under, upp till övre plan.
Övre plan är snyggt och påkostat inrett med inglasade kontorsrum, loungedel, fullutrustat kök samt badrum med dusch. Hela övervåningen har ett nytt innertak med LED-belysning. Gips och plyfa på alla väggar, nydragen ventilation till alla rum. Plastmatta (industriplast) på köksgolv, plastmatta i wc/dusch och filtmatta i kontors- och konferensrum. Fiber indraget i lokalen liksom förberett för TV i alla kontorsrum och konferensrum. Hela övre plan är inrett med materialval av hög kvalité och upplevs som exklusiv. Från övre plan finns en persondörr vilken ger access till en korridor som leder till byggnadens industrihiss.

Till lokalen hör 2 p-platser på den staketomgärdade och asfalterade gårdsplanen. Elektriska grindar som hålls låsta efter arbetstid.

Uthyrning i andra hand är tillåtet.

Möjlighet att förvärva grannlokalen.

Omgivning/Natur

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till/från E18 och E4 vilket ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svenskt Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer

Optimal logistisk placering väster om Stockholm i direkt anslutning till E18 mellan Bro och Kungsängen i Upplands Bro kommun. Inom 30 minuter når man såväl Arlanda som Bromma flygplats och Stockholm C. Med busshållplats inom ett par minuters gångavstånd är det också enkelt att ta sig till/från Kungsängens pendeltågsstation.

Närservice

Finns ett par restauranger i närområdet och det finns stora bra livsmedelsbutiker ett par minuter bort med bil.

Övrigt

Visning efter överenskommelse med mäklare.

Tillträde enligt överenskommelse.