• Fasad
  • Verkstad entréplan
  • Pentry på entréplan
Nacka
BRF Industri/Lager
Adress
Örkroken 2, lokal 13
Pris
3 300 000 kr
Lokalarea
230 Kvm

För mer information kontakta

Gustav Sandström Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90

Kontakta mäklaren för visning

För mer information kontakta

Hampus Tapper Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86

Kontakta mäklaren för visning

Industrilokal med övernattningsbostad Ältaberg

Industrilokal med bra tillgänglighet precis intill Tyresövägen. Lokalen är ca 230 kvm fördelat på tre plan. Markplan har en takhöjd om ca 4,8 m och stora lastportar som ger goda möjligheter att bedriva en mängd olika verksamheter som till exempel produktion, verkstad, kontor, lager och butik.

Lokalen är uthyrd utan besittningsrätt och kan tillträdas vakant. Lokalen kan användas till övernattning men det är ej tillåtet att folkbokföra sig på adressen.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten till tomträtten Ältaberg 10:35 ägs av Bostadsrättsföreningen Ältaberg 10:35 och utgörs av 18 bostadsrättslokaler i en byggnad om totalt 3 744 kvm, uppförd 2013. Stålstomme på gjuten armerad betongplatta med ytterväggar i plåt, yttertak av papp och innerväggar i vitplåt. Tomtareal om 4 131 kvm, staketomgärdad, asfalterad, anlagd med p-platser, kör- och uppställningsytor.

Köparen måste vara företag som bedriver momspliktig verksamhet.

Planlösning

Entré via vikport (4,5 m hög, 4,0 m bred ) alternativt dörr. Tre stycken markerade p-platser utomhus och i direkt anslutning till lokalen, inhägnat på fastighetens tomt.

Markplan: 
Vattenburen golvvärme, golvbrunn med oljeavskiljare. Takhöjd om ca 4,8 meter. Port om ca 4 x 4,5 meter. Mekanisk till- och frånluft. Bra belysning på båda våningsplanen. Epoxybehandlat betonggolv.

Fullt utrustat kök och helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och tvättpelare. 

Plan 2 / mellanplan: 
Fullt inredd lägenhet men passar även bra som kontor. På golvet ligger laminatgolv. Kök med vita skåpluckor och träbänkskiva; kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Plan 3 / övre plan:
Fullt inredd lägenhet men passar även bra som kontor. På golvet ligger ekparkett. 
Hall med garderobsvägg och inbyggt förråd. Vardagsrum med öppen planlösning mot stort kök. Köket har vita skåpluckor med dubbel inbyggd kyl och frys, inbyggd ugn, diskmaskin, spishäll och fläkt. Två sovrum. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar med dusch, wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

 Lokalen kan användas till övernattning men det är ej tillåtet att folkbokföra sig på adressen.

Omgivning/Natur

Ältabergs industriområde är det senast etablerade industriområdet i Nacka kommun. Området utgörs av ca 70 000 kvm mark med ett 30-tal verksamheter. Detaljplanen för området vann laga kraft 2010. Området har blivit mycket populärt och
är i det närmaste fullt utbyggt. Närhet till motorvägsavfarter, Tyresö, Nacka och Nynäsvägen. Området trafikeras av SL-buss. Omgivningen utgörs huvudsakligen av nybyggda industrier och en pågående byggnation av ett bostadsområde i söder.

Kommunikationer

Avstånd Älta C ca 1,5 km, Tyresö C ca 3 km, Sickla ca 8 km, Stockholm C ca 12 km.

Brf Ältaberg 10:35

EKONOMI

Andelstal 5,556%
Månadsavgift 6 400kr/mån ex moms
Ingår 3 st parkeringsplatser, fastighetsskatt, VA och fastighetsskötsel, golvvärme markplan. 
Ingår ej: El
Försäkring 
Sophantering

Pantsättningsavgift
1% av prisbasbelopp

Överlåtelseavgift
2,5% av prisbasbelopp

Fastigheten Ältaberg 10:35 är upplåten med tomträtt.