• Entré
  • Entré med plats för reception
  • Entré Reception
  • Lunchrum / kontor
  • Badrum med dusch
  • Pentry
  • Entré
  • Entré
  • Kontor
  • Kontor
Sollentuna
Kontor - Uthyres
Adress
Turebergs allé 4
Hyra
1 000 kr/kvm/år
Lokalarea
280 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
08-410 396 06
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Kontor nära centrum

Hörnlokal högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Perfekt lokal med 9 kontorsrum. två större samlingsrum, stor entré med plats för reception. Pentry och wc med dusch. Lokalen skulle kunna passa som kontorshotell eller verksamhet av flera separata mindre kontorsrum.

Planlösning

På tredje våningen välkomnas man in i lokalen med stor entrè där en reception eller väntrum skulle kunna vara tänkt. Direkt till höger finner man ett av de större kontoren som skulle kunna fungera som lunch rum då köket är placerat i entrén. Vidare in i lokalen finner man arbetsrum på ca. 4-12 kvm stora. Längst ner efter korridoren finns ett av de större rummen som skulle kunnas delas upp till mindre kontor som en förlängning av kontoren lägs korridoren. 

Vidare har man ett större lager/förråd i lokalen. 

Möjlighet att öppna upp mellan de två större rummen för bättre passage för att nå de tre kontoren i lokalutrymmet

Målade betonggolv i den botre delen av lokalen, trägolv i det större rummet efter korridoren och plastmatta i kontorsdelen vid korridoren.

Målade vita väggar. 

 

Omgivning/Natur

Närområde: 

Beläget centralt i Sollentuna granne med Sollentuna centrum och några minuter från Stinsen. Nära till skolor, förskolor, kommunikationer och bad.


Järvafältets friluftsreservat ligger på cykelavstånd för den som vill njuta av naturen, ströva runt eller jogga. Det är heller inte långt till Edsbergsparken och kommunens bad- och idrottshall samt Edsviken, från vilken man kommer direkt ut i Saltsjön. På Malmvägen finns också goda möjligheter till motion och hobby. Där finns även omfattande hobbyverksamhet för pensionärer.

Kommunikationer

Det är nära till pendeltågsstatíonen Sollentuna samt Häggvik. Tåget till Stockholms central tar 16 minuter. Sollentuna station utgör en knutpunkt för många bussar till och från Sollentuna. Se mer på www.sl.se

 

Närservice

Flertalet affärer och restauranger finns i området, däribland på en belägen på Turebergs allé, några på Malmvägen samt flertalet i närliggande centrum.

Övrigt

EKONOMI SAMT FÖRUTSÄTTNINGAR:

Krav på att hyresgästen är momsregistrerad.
Hyrestiden är initialt 3 år med möjlighet till förlängning 1 år i taget. Dock är hyresförhållandet utan besittningsskydd.