• Kontorets entré
  • Entré och matplats
  • Pentry/kök
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress
Gårdsfogdevägen 18 B
Hyra
1 574 kr/kvm/år
Årshyra
574 548 kr/år
Kontorsarea
365 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Kontor och utbildningssal i bra skick

Vid Bromma blocks och Bromma flygplats ligger detta kontor med utbildningssal. Kontoret är i ett mycket bra skick med 7 kontorsrum, ett större konferensrum för ca 16 personer och ett mötesrum med soffor. Alla rum har takfönster vilket ger ett mycket ljust intryck.

Planlösning

På plan 6 ligger båda lokalerna med varsin ingång. Innanför entrén till lokalen som är 235 kvm, möts man av en öppen planlösning där pentry och matplats finns. Stängda kontorsrum längst med sidorna med glasväggar ut mot allmänna ytorna. Kontorsrummen är i varierade storlekar det finns totalt 7 st kontorsrum. 2 st större konferensrum för ca 16- 18 personer också dessa rum med takfönster.
Med egen entré på samma plan finns också en öppen lokal som idag använts som utbildningslokal. I denna lokal finns också ett pentry och en wc med dusch. Till lokalen hör ett förråd i källaren för en kostnad om 3 750 kr/mån + moms.

 

Omgivning/Natur

Promenadavstånd både till Bromma Blocks och Bromma flygplats. 

Kommunikationer

Tvärbanan Solna - Sickla linjen. Gott om parkeringar utanför fastigheten samt garageplatser finn att hyra. Fastigheten ligger mittemot Bromma Blocks.