Byggnaden
Upplands Väsby
Lagerlokal - Uthyres
Adress:
Mellangården 2
Årshyra:
515 000 kr/år
Fastighetsskatt:
43 kr/kvm/år
Bruttoarea:
350 kvm

Kontors- och lagerlokal i Upplands Väsby

Lager i markplan och ljus och rymlig kontorslokal med generös takhöjd beläget på övre plan i byggnaden. Ett luftigt konferensrum finns på entresolplanet. Här finns också ett gemensamhetsutrymme i form av ett fullutrustat kök med matplats. På markplan finns lagerytan med egen port. Det finns även gårdsyta på ca 400 kvm utanför porten.

Planlösning

Access till kontorslokalen via egen entré på övre plan. Här finns en mindre entréhall med gäst wc och kapprum. Innanför entrén finns ett stort rum som är öppet till nock vilket ger ett mycket fint ljusinsläpp. Här finns ett pentry och en spiraltrappa till övre planet som är inrett som konferensrum för ca 18-20 personer. I den bakre delen av lokalen finns tre kontorsrum. Utanför lokalen finns det ett stort gemensamhets kök med matplats och omklädningsrum med dusch. På markplan med egen port finns lagerytorna. 

Närservice

Lokalen ligger intill ett lugnt bostadsområde med gott om grönska runtom.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med flertalet busslinjer ifrån busstationen intill byggnaden. Buss 531 och 577 går till/från Upplands Väsbys pendeltågs station på några minuter. Lokalen är belägen med en snabb tillgänglighet till E4an.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06