Fastigheten
Stockholm
Kontorslokal - Överlåtes
Adress:
Augustendalstorget 9
Hyra:
3 442 kr/kvm/år
Lokalarea:
388 kvm

Kontorslokal med panoramautsikt över vattnet i Nacka Strand

Kontorslokal på Augustendalstorget 9 i Nacka Strand. Detta unika kontor erbjuder 388 kvm yteffektiv yta med en fantastisk utsikt över vattnet. Lokalen har en terrass som omger hela lokalen, vilket är perfekt för soliga dagar. Öppna arbetsytor och separata mötes- och kontorsrum, tillsammans med en rymlig social yta vid köket. Ljusa och fina ytskikt samt stora fönster som ger ett mycket trivsamt ljusinsläpp. Lokalen är anpassad för cirka 30 fasta arbetsplatser.

Planlösning

Genomgående mycket modernt och smart planlösning. Gott om ljusinsläpp från alla håll, med ett centralt placerat kök. I lokalen finner du lounge avdelning, matsal, mötesrum, konferensrum och utgång till den härliga terrassen. Lokalen besitter även WC samt dusch. 

Tomt - Parkering

Det finns flertalet parkeringsgarage samt möjligheter till gatuparkering i området.

Övrigt

Lokalen överlåtes och det befintliga hyresavtalet, som övertas, löper fram till 2025-08-30 med möjlighet till förlängning. Ingen överlåtelseavgift tillkommer. 

Närservice

Området erbjuder utmärkt service med ett brett utbud av restauranger, butiker, caféer och gym. Dessutom ligger Nacka Forum, med sitt omfattande utbud av service och shoppingmöjligheter, bara cirka 1,7 km från fastigheten.

Kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer som trafikerar området. Bland annat går buss 443 mot Slussen och buss 443C, som erbjuder förbindelser både till och från Cityterminalen. Dessutom finns buss 71 som går mot Jarlaberg. Busshållplats utanför dörren samt båtförbindelser på SL-kort finns i närheten.

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Affärsområdeschef Uthyrning & Företagsförmedling rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88