• Entré från gatan
  • Entré/reception
  • Kök/matplats
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress
Forshagagatan 38
Hyra
1 500 kr/kvm/år
Årshyra
405 000 kr/år
Kontorsarea
270 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

För mer information kontakta

Karin Linnerborg Karin Linnerborg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare karin.linnerborg@bjurfors.se
076-855 64 94

Kontakta mäklaren för visning

Kontorslokal om 270 kvm i Farsta

Ljus och renoverad kontorslokal i markplan med egen entré. Viss rumsindelning, passar utmärkt för utbildningslokal, konsulter, redovisningsbyrå etc.
Lokalen, som är belägen i en bostadsrättsförening, ligger centralt i Farsta med närhet till Farsta Centrum, Nynäsvägen och goda kommunikationer ca15 min från Stockholm C.
Lokalen har idag viss rumsindelning och är utrustad med välplanerat och fullutrustat kök med plats för stort matbord. 2 st omklädningsrum med duschar och wc. Lokalen är handikappanpassad.
Parkeringsplats finns att hyra.
Möjlighet finns till omgående tillträde.

Planlösning

Med egen entré från gatan kommer man in i lokalen via en liten trapp det finns också en handikappshiss (flexstep). Innanför entrén finns en öppen yta som kan passa som reception. Till höger om entrén ligger köket med stor matplats, här finns diskmaskin, mikrovågsugnar, spis med ugn, kyl och frys. Vid entrén finns en hwc med dusch samt ett arkivrum med säkerhetsdörr. I den bakre delen av lokalen finns 3 större kontorsrum  som kan gå att dela av till mindre rum. Många av väggarna är av glas så kontoret får ett ljust intryck. Lokalen har ett nytt eget ventilationssystem (mekanisk till och frånluft) som man själv kan reglera. Fiber är indraget i fastigheten.

Omgivning/Natur

Lokalen ligger i ett lugnt bostadsområde med mycket bra tillgänglighet både från Nynäsvägen och gångavstånd till Farsta Centrum.

Kommunikationer

T-bana i Farsta centrum ca 5 minuters gångavstånd.