• Fastigheten
  • Fastigheten
  • Lokalen plan 1
Huddinge
Kontor - Uthyres
Adress
Fräsarvägen 32 1tr, 2tr
Hyra
700 kr/kvm/år
Lokal, valbar area
220 - 260 kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Kontorslokaler med förmånlig hyra

Kontorslokaler i 2 plan, hyr en eller båda.
På plan 1 ligger kontoret på 220 kvm som har en öppen planlösning men går att anpassa efter behov. På plan 2 finns ytterligare ett kontor på 260 kvm som har mera rumsindelning.

Planlösning

Entrén är från gaveln av fastigheten.

En trappa upp på plan 1 ligger kontoret om 220 kvm. Innanför kontorsentrén kommer man in i en öppen planlösning. Fönster finns åt båda håll i lokalen vilket ger ett ljust intryck. Längst in i lokalen finns ett större öppet rum med glasvägg. Längst kortsidan finns wc, omklädningsrum, dusch och wc. Pentry/köksavdelningen har man möjligheten att vara med och påverka placeringen på.

Två trappor upp på plan 2 ligger kontoret om 260 kvm med 3 st cellkontor samt en större öppen yta. Här finns också dusch, wc och trinettkök.

Omgivning/Natur

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt och attraktivt industriområde med sin närhet till Stockholms city. Det karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkerier, lager, logistik och service. Flera restauranger finns samt mataffär och handelsområde.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett strategiskt läge ur logistisk synpunkt precis intill väg 73 där du med lätthet tar dig in till Stockholms city och E4:an på bara ca 15 minuter och till Nynäshamn på 30 minuter. Bussar går till Skogås pendeltågs station.

Ekonomi

Kontor plan 1, 220 kvm = 12 833 kr/månad + moms. Fastighetsskatt 422 kr/månad + moms.

Kontor plan 2, 260 kvm = 15 167 kr/månad + moms. Fastighetsskatt 498 kr/månad + moms.

Värme och varmvatten betalar man efter förbrukning. Hyresgästen har eget abonnemang på el och internet.

Ytskicks renovering kommer att utföras.