Framsida
Västerås
Industri/Verkstad
Adress:
Kranbalksgatan 4C Lokal 7
Pris:
1 345 000 kr
Lokalarea:
105 kvm

Köp din egen lokal som friköpt fastighet

Tillfälle att förvärva ett unikt koncept med denna friköpta industrifastighet. Såväl företagare som privatperson kan köpa denna kostnadseffektiva fastighet i Erikslunds Handelsområde. Området är ett av Sveriges mest expansiva handelsområden med ett mycket strategiskt läge nära Västerås centrum.

Fastighetsbeskrivning

Denna fastighet har följande tillval installerade:
Entresol
Luftvärmepump
Extrafönster i port
Epoxybehandlat golv

Fastighet 7 är ca 105 kvm med en generös takhöjd på ca 5,6 meter. Stor vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedd för wc och handfat. Möjlighet finns att inreda med tex ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Det finns golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare.

Stor yta i entréplan som lämpar sig för lager, tillverkning, garage eller liknande. Trappa upp till entresolplan lämplig som tex kontor, mötesrum, kök eller dylikt.

Fastigheten är anpassad för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Företagare kan exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm.

Omgivning

I området finns redan ett stort antal företag etablerade såväl välkända namn såsom IKEA, Bauhaus, Jula, Mio, ÖoB, CityGross för att nämna några med allt från totalt 160 olika restauranger och detaljhandel till industriverksamheter.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

Visning av fastigheten, bud, LOI, DD, överlåtelseavtal samt tillträde enligt överenskommelse.

Ansvarig Mäklare

Erik Husén
Erik Husén Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare erik.husen@bjurfors.se
070-782 00 47