Fastigheten
Botkyrka
Lager - Uthyres
Adress:
Tumbavägen 38
Bruttoarea:
5 865 kvm

Lager-/produktionslokal med mark

Med ett bra läge längst Tumbavägen ligger fastigheten med mycket mark runtom. Befintlig lokal om ca 2 250kvm. 3 480 kvm kan byggas ut anpassningsbart.
Fastigheten är inhägnad. Fastigheten har 3 markportar och en generös takhöjd om ca 9.50 meter i höglagret. Största delen i fastigheten är lagerytor hög och låglager. Mindre del av kontor finns samt en butiksdel.

Planlösning

Stor och obebyggd mark vid infart till fastigheten. 2 stycken markportar in till höglagret. En port på kortsidan och en på långsidan. Höglagret ligger i den främre delen av fastigheten en yta har ett entresol plan. I bakre delen av fastigheten finns ett låglager med egen markport. I mitten av fastigheten ligger en butiksdel med egen glasad entré. Kontoret har en egen ingång och innan för den ligger en reception, här har vi också 5 stycken kontorsrum ett kök med matplatser samt en wc grupp och omklädningsrum. På övervåningen finns en utbildnings sal och ett kontorsrum samt kök. Planerad nybyggnation om 3 480 kvm byggs ihop med befintlig byggnad.

Kommunikationer

Med närhet till E4 via Hågelbyleden. Diverse bussar på Hågelbyleden till T-bana Norsborg eller till pendeltåg Tumba station.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Biträdande Mäklare

Gustav Sandström
Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90