Lager med industriport
Norrtälje
Industri/Verkstadsfastighet
Adress:
Häverövägen 167
Pris:
2 000 000 kr
Bruttoarea:
284 kvm
Markareal:
1105 kvm

Liten industrifastighet i gott skick i Roslagen

Välplanerad och flexibel industri/lager fastighet om 284 kvm lokalarea. Idag används den som plåtverkstad med passar också många andra olika branscher och verksamheter. Perfekt fastighet för hantverkaren eller egenföretagaren. Förutom en större verkstad/lager med takhöjd om 3-4,5 m finns kontor, omklädningsrum, personalkök och dusch/wc. En extra varmförrådsbyggnad. P-platser för ca 6-8 bilar samt asfalterad uppställningsyta. Nuvarande hyresgäst avflyttar 2026-01-31. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta mäklaren Larssan Lundberg för prospekt och mer info.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten är planerad enligt följande;

Direkt när du kliver in i huvudbyggnaden är du inne i lagerdelen med en sluttande takhöjd om mellan 3-4,5m. I den högsta delen finns idag pallställage som rymmer ca 30 pallplatser. Lagerdelen övergår i det som idag nyttjas som maskinhall och är helt pelarfritt bortsett en enda pelare. I maskinhallen är det ytbehandlat betonggolv, flertalet eluttag längs väggarna, vattenutkast och takhöjden är 3,0 m. Hela lokalen har bra belysning samt ljusinsläpp från fönster som vetter åt alla fyra väderstreck. Till höger från ingången sett finns en 1/2 trappa upp ett kontor för 1-2 arbetsplatser samt ett personalpentry med matplats för 4-6 pers. Pentryt består av två induktionsplattor, integrerad diskmaskin samt ett kylskåp. Köksskåp och luckor i träfaner och arbetsyta i svart stencomposit. Bägge rummen har utsikt över verkstaden och kan stängas till med glasskjutdörrar. Om man istället går 1/2 trappa ner kommer man till omklädningsrum samt dusch och wc. Allt med genomgående svart klinkergolv och med vita kakelplattor på väggarna och spotlightbelysning i taket.  

Utöver huvudbyggnaden finns en röd varmförrådsbyggnad om ca 28 kvm. Betonggolv samt lastportar om ca 3 x 3 m. Utöver det ingen inredning mer än ett flertal eluttag. 

Omgivning

Fastigheten ligger på Häverövägen invid Häverödal. Ett mindre samhälle med främst villabebyggelse med olika småföretagare och service. Bara ca 10 min bort finner du fullservice i såväl Hallstavik eller Grisslehamn samt i närområdet. 

Kommunikationer

Precis utanför fastigheten finns busshållplats för linje 643 som trafikerar mellan Hallstavik och Älmsta.
Med bil har du ungefär följande resetider från fastigheten: Hallstavik / Grisslehamn ca 10 min, Östhammar, ca 35 min, Norrtälje ca 45 min, Uppsala ca 1 tim och Stockholm ca 1 tim och 30 min.

Ansvarig Mäklare

Larssan Lundberg
Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07