• Produktionsytor
  • Produktionsytor
  • Produktionen
Västerås
Lager - Uthyres
Adress
Kokillgatan 16 A
Lokal, valbar area
485 - 2 450 kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Livsmedelsanpassade lager-och produktionslokaler

Det går att hyra lokaler från 485 kvm till hela fastigheten på 2 450 kvm.
Bra livsmedelsanpassade produktionslokaler med lagerytor och tillhörande kontor. Lokalerna är utrustade med kylar, frysar och har raka produktionslinjer. Det finns framdragna ledningar för gas, nitrogen och Co2 i lokalen och 3 stora gastuber utanför lokalen. El är framdraget med 500 kw.

Planlösning

Det finns flera entréer till fastigheten en personal och kund entré, en chaufför eller varuentré. 3 st portar vid lastkaj.

Till höger innanför kundentrén finns ett kapprum och toaletter. Till vänster kommer man till konferenserna, kontoret och matsalen. Rakt fram kommer man till omklädningsrum och in till produktionsytorna. Innan man kommer in till produktionsytorna finns tvättytor att använda. Inne i produktionsytorna finns också kylrum, frysrum, kylsluss, snabbsval varmsluss, torrförråd, packningsområde och godsmottagning.

Lokalen kan hyras med kylar, frysar och diverse inventarier som ses på bilderna.

Omgivning/Natur

Fastigheten har ett utmärkt skyltläge mot Köpingsvägen väg 553 där det passerar ca 5 500/dygn. I Bäckby park ligger följande företag ICA, Axfood, Coops centrallager, Myrorna, Lidl, Plantagen m.fl. Det är ca 3 km till centrala Västerås.

Kommunikationer

Kollektiva busslinjer finns i området. Stor parkering utanför fastigheten.