Båstad
Butik/Handelsfastighet
Adress
Köpmansgatan 93
Pris
6 495 000 kr
Tomtarea
1 168 Kvm

För mer information kontakta

Mats Lundberg Mats Lundberg Reg. Fastighetsmäklare mats.lundberg@bjurfors.se
040-608 30 11

Kontakta mäklaren för visning

MALEN - KÖPMANSGATAN 93

Anrik fastighet med café-och bagerilokal samt uteservering. Rymlig bostadslägenhet på övervåningen för den som vill bo och verka på samma plats.

Fastighetsbeskrivning

ANRIK FASTIGHET MED KOMBINERAD BOSTAD OCH AFFÄRSLOKAL


Den anrika fastighet som inhyser välkända Café Continental i Båstad är nu till salu. Fastigheten har varit i samma familjs ägo i generationer och har ett utmärkt läge längs Köpmansgatan med den strandnära stadsdelen Malen i ryggen. Byggnaden rymmer trivsamma cafélokaler med butik, kök och uteserveringar i olika lägen. I källaren finns godkänd bagerilokal.

På övervåningen finns en väl tilltagen bostad om ca.160 kvm som blir tillgänglig för köparen. Lägenheten som tidigare hyst resanderum har byggts om och rymmer nu fyra rum och kök med stor balkong mot väster. Fastigheten har ett visst renoveringsbehov men el, VA och värmesystem är utbytt till största delen. Anslutning till fibernät finns. På baksidan av huset ner mot Malen finns trädgårdstomt med en enkel komplementbyggnad om ca. 50 kvm. Parkeringsmöjlighet samt lastbrygga.

 

Planlösning

Boarea ca.160 m²
Antal rum 6 varav 4 sovrum
Allmänt Lägenhetens har entréhall på plan 1 med förvaring bakom skjutdörrar. Klinkersgolv med vattenburen golvvärme.Trappa upp till hall, med kök och vardagsrum i öppenplanlösning. Två sovrum varav ett med duschrum en suite. Här finns även en tvättstapel. Ett badrum med både badkar och duschplats. Stor balkong i västerläge.

Övervåningen bjuder på ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre rum. Utrustning kök: Köksinredningen är platsbyggd (Himla 2014), här finns diskmaskin i bra arbetshöjd, diskho, inbyggd ugn och micro. Spishäll i bänkskiva. Fläktkåpa. Två stora fönster över arbetsbänkar och väl tilltaget med skåp och lådor. Vattenburen golvvärme.

Utrustning duschrum 1
Rymligt duschrum med badkar och duschplats. Tvättställ i kommod med marmorskiva. Kakel på väggar, klinkers på golv. Fönster. Elburen golvvärme.


Utrustning duschrum 2 
Duschplats, WC, tvättställ. Fönster. Tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare. Kakel på väggar, klinkers på golv. Elburen golvvärme.

Omgivning/Natur

Malen-ett villaområde med många charmiga fastigheter och närhet till stranden. Fastigheten har ett utmärkt läge med entrésida längs med Köpmansgatans norra sida i Båstads centrum och trädgård ner mot Malen. 

Närservice

Gångavstånd till det mesta som Båstad har att erbjuda.

Tomt

Trädgårdstomt på baksidan av huset. Uteservering vid husets norra gavel samt längs Köpmansgatan. Uteservering bakom klassiskt gjutjärnsstaket samt med utgång från cafélokalen. Glasveranda. 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS. 

Vänligen kontakta fastighetsmäklare och ansvarig mäklare för mer information samt visning: 

ANNA KYLESTEN JOHANSSON 0704-97 99 53 (anna.kylesten@bjurfors.se) 

Köpmansgatan 4

269 35 Båstad 0431-47 40 23